Θέσεις εργασίας στην Καβάλα: Η κορυφαία εταιρία εγκατάστασης φωτοβολταϊκών αναζητά συνεργάτες

Θέλετε να εργαστείτε για την ENFOS; Προσφέρονται: Άμεση πρόσληψη και πλήρης απασχόληση για τεχνίτες και εργάτες σε Καβάλα και Χρυσούπολη - Η προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη - Διαβάστε πώς μπορείτε να κάνετε αίτηση

Σε έναν ολοένα αναπτυσσόμενο κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας [ΑΠΕ], αυτόν της εγκατάστασης φωτοβολταϊικών συστημάτων με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος, η ENFOS κρατάει τα «σκήπτρα» στην Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή, με την εμπειρία των στελεχών της να «μετράει» πάνω από 25 χρόνια!

Την τελευταία 15ετία μόνο, η καβαλιώτικη εταιρία του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Λεωνίδα Γεωργόπουλου έχει μελετήσει και εγκαταστήσει πάνω από 150 έργα φωτοβολταϊκών σε όλη την ελληνική επικράτεια, ενώ έχει μελετήσει και αδειοδοτήσει πάνω από 300!

Η ENFOS ειδικεύεται στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθμών κάθε είδους (στέγης, επί γηπέδου σταθερού προσανατολισμού, επί γηπέδου με παρακολούθηση της ηλιακής τροχιάς, αυτόνομα αλλά και ιδιοκατανάλωσης–NET METERING) ενώ η εγκατεστημένη ισχύς των έργων της ξεκινά από 900W και φτάνει έως και 500kW.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξής της, η εταιρία αναζητά νέα στελέχη που θα απασχοληθούν «στο πεδίο», δηλαδή στα σημεία εγκατάστασης των φωτοβολταϊκών, και προσφέρει τις εξής θέσεις εργασίας:

Τεχνίτες και Εργάτες [4 άτομα]

Έδρα: Καβάλα [2 θέσεις εργασίας] και Χρυσούπολη [2 θέσεις εργασίας]

Προδιαγραφές/Απαραίτητα προσόντα

  • Άνδρες 18 έως 35 ετών
  • Όρεξη για δουλειά, ευγένεια, συνεργατικό πνεύμα
  • Η εμπειρία επάνω στο αντικείμενο δεν είναι απαραίτητη
  • Δυνατότητα εργασίας «εκτός έδρας» για 2-5 μέρες [στην ευρύτερη περιοχή όπου δραστηριοποιείται η επιχείρηση]
  • Οποιασδήποτε εθνικότητας
  • Απολυτήριο/Πτυχίο ΕΠΑΛ, ΟΕΑΔ, ΤΕΙ [ή άλλο] θα εκτιμηθεί [για τη θέση του Τεχνίτη]

Προσφέρονται

  • Πλήρης απασχόληση
  • Άμεση πρόσληψη αορίστου χρόνου [με το πέρας δοκιμαστικής περιόδου τριών μηνών]
  • Εργασία: Πενθήμερο, οκτάωρο [ό,τι προβλέπεται από τον Νόμο]
  • Αποδοχές: Ανάλογα με τα προσόντα και την εμπειρία [αναπροσαρμογή ανά τρίμηνο]

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι για μία από τις παραπάνω προσφερόμενες θέσεις εργασίας μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο [email protected]. Τηλ. για περισσότερες πληροφορίες στο Τηλ.: 2510222852.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές. Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων, η εταιρία θα επικοινωνήσει με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη.