KavalaExpo 2022-ENFOS Φωτοβολταϊκά: Μια γωνιά με «πρωταγωνιστή» τον ήλιο και την εξοικονόμηση ενέργειας

Νίκος Παναγιωτόπουλος και Μάρκος Δέμπας επισκέφτηκαν στα εγκαίνια της KavalaExpo 2022 το περίπτερο της εταιρίας η οποία για πάνω από μια δεκαετία εξειδικεύεται στη μελέτη και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων

Το περίπτερο της ENFOS Φωτοβολταϊκά επισκέφτηκαν στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης KavalaExpo 2022 ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας.

«Τόσο ο κ. Παναγιωτόπουλος όσο και ο κ. Δέμπας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες και το αντικείμενο της εταιρίας μας και έτσι είχα την ευκαιρία να του ενημερώσω προσωπικά. Τους ευχαριστώ θερμά!» δήλωσε ο ηλεκτρολόγος μηχανικός και ιδιοκτήτης της εταιρίας, ο Λεωνίδας Γεωργόπουλος η οποία για πάνω από μια δεκαετία εξειδικεύεται στη μελέτη και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Ομοίως, το κοινό που επισκέφτηκε το περίπτερο είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα οφέλη -οικονομικά και περιβαλλοντικά- από την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, οι οποίες γίνονται ολοένα πιο επίκαιρες και κυρίως, απαραίτητες για την τσέπη του καταναλωτή, μέσα στη δίνη της ενεργειακής κρίσης.