Καβάλα: Ο Γιάννης Σαρρής ανοίγει και πάλι το… υβριδικό «Κουτούκι» του [φωτογραφίες]

Ταβέρνα-εστιατόριο «υψηλών» γεύσεων αλλά και... μπαρ «υψηλών» ποτών, το αγαπημένο στέκι των Καβαλιωτών στο Εμπορικό Κέντρο κηρύσσει την έναρξη της χειμερινής σεζόν πιο δυναμικά από ποτέ!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ένα συγκεκριμένο «ραντεβού» σημαίνει με τρόπο καθοριστικό την έναρξη της χειμερινής περιόδου για την Καβάλα των γεύσεων και της διασκέδασης: Το ραντεβού στον δεύτερο όροφο του Εμπορικού Κέντρου της πόλης, πού αλλού, στο «Κουτούκι του Σαρρή»!

Πάνε κοντά δέκα χρόνια τώρα που ο Γιάννης Σαρρής δίνει «γεύση» στα μεσημέρια και τις νύχτες χιλιάδων Καβαλιωτών και επισκεπτών της περιοχής μέσα από τα μαγαζιά του. Η σταθερότητα και η επιμονή στην ποιότητα και η συνεχώς ανοδική του πορεία τον καθιστούν, σίγουρα, σε έναν από τους πλέον επιτυχημένους επιχειρηματίες της εστίασης, αλλά ο ίδιος δεν εφησυχάζει.

Ο Γιάννης έχει πάντα κάτι καινούριο να προσφέρει στους θαμώνες των δύο καταστημάτων του, το καλοκαιρινό «μπαλκόνι» Στου Σαρρή στη Νέα Ηρακλίτσα και, φυσικά, το «Κουτούκι» του στην καρδιά της πόλης της Καβάλας, φροντίζοντας παράλληλα να διατηρεί και όλες εκείνες τις αγαπημένες «συνήθειες» που τον εδραίωσαν στη συνείδηση του κόσμου.

Για φέτος, το καθιερωμένο χειμερινό «ραντεβού στου Σαρρή» έχει ήδη δοθεί για την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 και ο Γιάννης Σαρρής αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος που επιτέλους, μετά από δύο χρόνια μέτρων και περιορισμών, θα υποδεχθεί «ελεύθερα» όλο τον κόσμο. «Ελπίζουμε ότι αυτήν τη χρονιά δεν θα έχουμε νέες, δυσάρεστες εκπλήξεις για την εστίαση. Εμείς, όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε όσο καλύτερα μπορούσαμε στα δεδομένα της πανδημίας με νέες ιδέες αλλά και υποδομές, ωστόσο φέτος ανυπομονούμε να επιστρέψουμε σε μία κανονικότητα… κανονική!», μας λέει.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από πέρυσι, το «Κουτούκι» σχεδόν… διπλασιάστηκε σε μέγεθος, με το «σαλόνι» του να είναι ακόμα πιο άνετο, με μεγαλύτερες αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια, αντιστοίχως «μεγάλωσε» και ο εξωτερικός χώρος στο αίθριο του Εμπορικού, ενώ δημιουργήθηκαν και ξεχωριστές τουαλέτες για τα ΑμΕΑ.

Βέβαια, η «γωνιά» που έκανε τη διαφορά, δεν είναι άλλη από το «μπαράκι του Σαρρή», ένα… κανονικό μπαρ στην καρδιά του μαγαζιού που σερβίρει εκλεκτά ποτά είτε σε όσους θέλουν να πάρουν ένα απεριτίφ πριν το φαγητό τους είτε περιμένουν να ετοιμαστεί το τραπέζι τους είτε απλά να πιουν το κρασί ή το ποτό τους και να «κλείσουν» ιδανικά τη μέρα τους.

«Το μπαρ λειτούργησε σχεδόν λυτρωτικά την περασμένη χρονιά, μας έκανε να βρεθούμε με τους ανθρώπους μας “αλλιώς”, ήταν σαν ένα άλλο “μαγαζί μέσα στο μαγαζί” και το αγαπήσαμε όλοι αμέσως! Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα πάει και φέτος», μας λέει ο Γιάννης.

Εκτός, λοιπόν, από το το πλούσιο μενού που μπορείτε να απολαύσετε στο «Κουτούκι του Σαρρή» [διαβάστε το πατώντας εδώ και εδώ], από τη φετινή χειμερινή σεζόν δεν θα λείψουν η ζωντανή μουσική αλλά και τα ξεχωριστά events που πάντοτε διοργανώνει ο Γιάννης, για να μην ξεχάσουμε και τη διοργάνωση φιλανθρωπικών βραδιών, πάντοτε για καλό σκοπό…

Info

Στο Κουτούκι του Σαρρή
Εμπορικό Κέντρο Καβάλας
2ος όροφος
Τηλ. για κρατήσεις: 2514001493