Άριστος και με τη… βούλα: Διάκριση για τον Καβαλιώτη επιχειρηματία Γιάννη Σαρρή

Έλαβε και επίσημα το βραβείο από τον EFQM, έναν διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα στις Βρυξέλλες ο οποίος αναγνωρίζει επιχειρήσεις για τις πρακτικές τους που συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα

Ο Καβαλιώτης επιχειρηματίας, Γιάννης Σαρρής, ο οποίος ασχολείται εδώ και χρόνια με την εστίαση, απέσπασε μια ακόμη διάκριση, αυτήν τη φορά από το Ινστιτούτο Βιωσιμότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης “INBIAN”, αποκλειστικό εκπρόσωπο του EFQM, σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Πρόκειται για μια διάκριση από τον EFQM, έναν διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα στις Βρυξέλλες ο οποίος αναγνωρίζει επιχειρήσεις για τις πρακτικές τους που συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην ανταγωνιστικότητα.

«Σήμερα παρέλαβα το πιστοποιητικό αναγνώρισης της επιχείρησης “Restaurant Ioannis Sarris” ως “Validated by EFQMΕίναι τιμή μου. Ευχαριστώ πολύ το Ινστιτούτο Βιωσιμότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΝΒΙΑΝ) για την πρόσκληση στη σημερινή εκδήλωση Επιχειρηματικής Αριστείας, καθώς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Οργανωτικής ΑΕ, Γιώργο Σταμπουλή και το στέλεχος και συνεργάτη μας, Κώστα Καμπούρη και φυσικά όλους εσάς που με την αγάπη σας συνεχίζουμε! Υποσχόμαστε να γινόμαστε καλύτεροι», ανέφερε ο Γιάννης Σαρρής με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γιάννης Σαρρής παρέλαβε το βραβείο από τον βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριο Λαζαρίδη, εις εκ των εκπροσώπων της Κυβέρνησης στην εκδήλωση.