Ψάχνετε δώρα για την Πρωτοχρονιά; Οι νέες συλλεκτικές, ολομέταξες δημιουργίες της MANTILITY είναι η απάντηση! [φωτογραφίες]

Η πρώτη γκαλερί μεταξιού στον κόσμο διαθέτει δώρα για όλους: Διαχρονικά, φινετσάτα και με «υπογραφή»! - Δείτε τις προτάσεις της καβαλιώτικης start-up για «μεταξωτές» Γιορτές

Τι να χαρίσει κανείς στα αγαπημένα του πρόσωπα τις Γιορτές; Ενόψει της Πρωτοχρονιάς, οπότε και η ανταλλαγή δώρων κορυφώνεται, η αναζήτηση εντείνεται και τα διλήμματα μεγαλώνουν. Ωστόσο, υπάρχει ένα αξεσουάρ που «λύνει τα χέρια» και αποτελεί μια επιλογή διαχρονική, φινετσάτη αλλά και «σίγουρη»: Ένα μεταξωτό μαντίλι!

Το μαντίλι δεν έχει μέγεθος, «φύλο», ηλικία ή άλλους περιορισμούς· έχει μόνον άπειρα χρώματα, σχέδια και «διαθέσεις» για να δηλώσει κανείς την αγάπη και την εκτίμησή του στον λήπτη ενός δώρου, είτε είναι σύντροφος, γονιός, παιδί, συνεργάτης κ.ο.κ. Το μαντίλι δεν έχει εποχή, μένει πάντα στη μόδα, συνδυάζεται με όλα τα στιλ και, τα τελευταία χρόνια, ίσως πιο «επίκαιρο» από ποτέ.

Εδώ και λίγα χρόνια λειτουργεί στην Καβάλα η πρώτη γκαλερί μεταξιού στον κόσμο, με τη MANTILITY να αποτυπώνει σε μεταξένιους καμβάδες έργα καλλιτεχνών που διατίθενται σε αριθμημένα και υπογεγραμμένα αντίτυπα, μια ιδανική πρόταση δώρου για όλες τις περιστάσεις.

Η γκαλερί της Καβαλιώτισσας Βασιλικής-Ζαφειρίας Υψηλάντη παρουσίασε ειδικά για αυτές τις Γιορτές δύο νέα συλλεκτικά μεταξωτά μαντίλια που ήδη «κλέβουν την παράσταση» και τα οποία είναι ιδανικά για να φιγουράρουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή μέσα στην… κάλτσα του Άγιου Βασίλη! Πάντα, μέσα στα μοναδικά, χειροποίητα κουτιά τους…

Mr. Charming Goes Festive! | by ΔELTAKAPPA Design

Μια εμπνευσμένη και εορταστική συνεργασία μεταξύ της MANTILITY και των ΔELTAKAPPA Design με αφορμή τη δημιουργία ενός συλλεκτικού μαντιλιού με πρωταγωνιστή τον “Mr. Charming the Peacock” ως ευχή καλοτυχίας για το 2023.

Οι ΔELTAKAPPA Design δημιούργησαν τον «Mr. Charming», ένα γοητευτικό, γιορτινό παγώνι που ανυπομονεί να σας αποκαλύψει τα πανέμορφα, λαμπερά φτερά του! Τα παγώνια συμβολίζουν την αναγέννηση, την αναζωογόνηση, τον σεβασμό και την ακεραιότητα. Είναι επίσης σύμβολα ομορφιάς, αγάπης και πάθους.

Ο “Mr. Charming” διατίθεται σε 4 διαφορετικές χρωματικές εκδοχές και σε 100 αριθμημένα και υπογεγραμμένα συλλεκτικά μεταξωτά μαντίλια.

Δείτε όλα τα σχέδια πατώντας εδώ

Let It Happen | by Magoa

Μπορείς να νιώσεις το χιόνι να αγγίζει το πρόσωπό σου, την αγαπημένη σου μουσική να παίζει, τις αγαπημένες σου μυρωδιές και γεύσεις, τα αστέρια στον ουρανό, το κρύο και τη ζέστη, την ανάγκη να είσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς, την ανάγκη να είσαι μόνος. Κάνοντας σχέδια για το μέλλον, αναπολώντας το παρελθόν. Τα λάθη που έκανες, τα λάθη που θα κάνεις. Αυτή είναι μια σκηνή. Ένας κύκλος που τελειώνει. Μια προσπάθεια εκτροχιασμού. Μια προσπάθεια εκτόξευσης!

Ένα άκρως εορταστικό θέμα από τη MANTILITY σε συνεργασία με την ταλαντούχα Ελληνίδα illustrator Magoa που περιέχει μέσα του όλη τη μαγεία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Ένα «γούρι» για το 2023: Όταν το μετάξι «συνομιλεί» με το κόσμημα…

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η MANTILITY προτείνει τα δικά της «γούρια», έναν αρμονικό συνδυασμό μεταξιού και κοσμήματος, ένα αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί είτε στο χέρι είτε στον λαιμό και να μεταφέρει της ευχές για το Νέο Έτος με τρόπο φινετσάτο αλλά και πρωτότυπο!

Οι συνδυασμοί χρωμάτων και σχεδίων είναι πάρα πολλοί, δείτε τους όλους πατώντας εδώ.

Διαχρονικά δώρα για όλους σε τιμές προσιτές

Όλα τα μαντίλια και τα αξεσουάρ της MANTILITY [Scrunchies, Silky Eyes, Pochettes κτλ.] παράγονται στο Σουφλί από 100% μετάξι υψηλής ποιότητας και οι τιμές τους, σε σχέση με τις διεθνείς τάσεις της Αγοράς, είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και ανταγωνιστικές.

Όλα τα σχέδια της γκαλερί είναι Unisex, ενώ υπάρχουν ιδιαίτερες προτάσεις για παιδιά και εφήβους, για τον άντρα, με τις επιλογές να είναι πάρα πολλές: Ήδη, η γκαλερί «μετράει» συνεργασία με πάνω από 45 επώνυμους Έλληνες σχεδιαστές, κάτι το οποίο «μεταφράζεται» σε πάνω από 150 διαφορετικά σχέδια και διαστάσεις μαντιλιών και άλλων μεταξένιων αξεσουάρ!

Δείτε παρακάτω μερικές προτάσεις δώρου MANTILITY με τιμές που ξεκινούν από μόλις 27 ευρώ!

Μεταξωτό Scrunchie | €27,00

Bundle 2X μεταξωτά Scrunchies | €34,00

Pochettes 30x30cm | €55,00

Μεταξωτό μαντίλι 45x45cm | €90,00

Μεταξωτό μαντίλι 70x70cm | €150,00

Μεταξωτό μαντίλι 90x90cm | €190,00

“Human Nature” | by Kostas Karakitsos

Μεταξωτό μαντίλι 90x90cm | €250,00

Όλα τα προϊόντα της MANTILITY διατίθενται μέσα από το e-shop της γκαλερί [πατήστε εδώ για να το επισκεφθείτε], ωστόσο οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Καβάλας έχουν την ευκαιρία να δουν και να «νιώσουν» όλες τις μεταξωτές δημιουργίες στην έδρα της εταιρίας στην Καβάλα.

Info

MANTILITY Home
Ομονοίας & Εθνάρχου Μακαρίου 19
65302 | Καβάλα
Τηλ.: 2510230192

Ώρες λειτουργίας: Εορταστικό ωράριο καταστημάτων