Η οικογένεια του Alpha Media Group έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα με την ευχή για καλές ειδήσεις το 2023 [φωτογραφίες]

ALPHA Radio 88,6, ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ, KAVALAPOST και ΛΑΜΨΗ FM 105,7: Από τη... λογοτεχνία υπό πίεση μέχρι την ψυχαγωγία, ένα ήθος δρόμος-Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος

Η δημοσιογραφία είναι λογοτεχνία υπό πίεση είχε πει ο Άγγλος ποιητής, Matthew Arnold. Με οδηγό αυτό το γνωμικό, το οποίο υπηρετεί εδώ και χρόνια ο Όμιλος και με τις ευχές για τα δύο αυτονόητα κάποτε, αλλά όχι και σήμερα, αγαθά, ήτοι την υγεία και την ειρήνη, η διοίκηση και το προσωπικό του Alpha Media Group έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το πρωί της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου 2023, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου και την τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Καβάλας με Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης και ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ενώ το πρώτο κομμάτι το έκοψε ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Alpha Media Group, Κωνσταντίνος Τσίγκας, ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες του που όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούν να υπηρετούν με σύνεση και ήθος το δημοσιογραφικό επάγγελμα.

Παρόντες όλοι οι εργαζόμενοι στα Μέσα του Alpha Media Group, από τον ALPHA Radio 88,6 και την καθημερινή εφημερίδα της Καβάλας ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ μέχρι τους συναδέλφους του KAVALAPOST και του ΛΑΜΨΗ FM 105,7.

O Μητροπολίτης Στέφανος υπογράμμισε κατά τον χαιρετισμό του τη συμβολή των δημοσιογράφων στην επικοινωνία της είδησης, καλώντας τους δημοσιογράφους του Ομίλου να υπερτονίζουν τις καλές προσπάθειες και ειδήσεις, όχι συγκαλύπτοντας τις κακές ειδήσεις και γεγονότα, αλλά δίνοντας σε αυτές λιγότερο χρόνο από όσο δίνουν στα καλώς κείμενα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Μουριάδης, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η δημοσιογραφία ως λειτούργημα δεν είναι δεδομένη τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, ενώ ο κ. Λαζαρίδης ως εν δυνάμει δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο των δημοσιογράφων, ευχόμενος να μεταδίδουν καλές ειδήσεις με αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα.

Η πίτα ήταν ευγενική προσφορά των καταστημάτων «Χρυσανθίδης» και της ιδιοκτήτριάς τους, Αυγής Χρυσανθίδου.