Πουκάμισο ή μπλούζα; Πώς να δείχνετε αρρενωπός και μοδάτος ανεξάρτητα από το στυλ που προτιμάτε;

Τα πουκάμισα ανδρικά αποτελούν σίγουρα για τους περισσότερους την καλύτερη δυνατή λύση, αναφορικά με τις επίσημες και μη εμφανίσεις τους

Τα πουκάμισα σίγουρα αποτελούν κάποια από τα πιο βασικά ενδύματα για μία ανδρική και πολλές φορές και για μία γυναικεία ντουλάπα. Αναφορικά όμως με τα πουκάμισα ανδρικά, είναι σίγουρο ότι υπάρχουν πάρα πολύ τύποι και ο κάθε τύπος αντιπροσωπεύει άλλη περίσταση.

Τρόποι για να συνδυάσετε ιδανικά όλα τα στυλ πουκαμίσων

Ο ένας τύπος από τα πουκάμισα ανδρικά που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στην ντουλάπα σας είναι σίγουρα το πουκάμισο πασπαρτού που δεν είναι άλλο από το κλασικό λευκό πουκάμισο κουστουμιού. Είναι βέβαια ένα είδος που μπορείτε να το φορέσετε εκτός από κουστούμι και με άλλο παντελόνι συνοδευόμενο από μπουφάν τις επιλογής σας για ένα πιο cool ντύσιμο.

Αν όμως δεν θέλετε να φοράτε μόνο κλασικά ενδύματα, καλό θα ήταν για μια εξίσου επίσημη περίσταση όπως ένα πάρτι ή ένα ρομαντικό δείπνο με την αγαπημένη σας να επικεντρωθείτε ναι μεν σε λευκό πουκάμισο αλλά αυτό που έχει μια πιο μεσάτη μορφή και είναι πιο εφαρμοστό στο καλογυμνασμένο σώμα σας. Υπάρχουν βέβαια και άλλα χρώματα σε αυτό το είδος πουκάμισα ανδρικά, αλλά όπως και να το κάνουμε το λευκό δείχνει πιο κλασάτο και πιο αρχοντικό σε ένα ολοκληρωμένο outfit.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα τέτοιο πουκάμισο σε μακρυμάνικο ή σε κοντομάνικο και να το συνδυάσετε με ένα ωραίο blazer που μπορείτε να ρίξετε στους ώμους σας για να δώσετε μια ακόμη πιο νεανική πνοή στο στυλ σας.

Τι ταιριάζει περισσότερο σε ένα πιο casual ανδρικό ντύσιμο; Το μεσάτο πουκάμισο ή μια μοδάτη μπλούζα;

Υπάρχουν πολλοί που δυσκολεύονται αρκετά να ντυθούν όταν πρόκειται για την δημιουργία ενός outfit για επίσημες περιστάσεις. Αν ανήκετε λοιπόν και εσείς σε αυτήν την κατηγορία ανδρών, τότε καλό θα ήταν να είστε πλήρως ενημερωμένοι για το τι είναι στην μόδα και τι όχι. Αν πάλι δεν θέλετε περαιτέρω πληροφορίες, παρά μόνο τι να φοράτε σε συνδυασμό με το αγαπημένο σας «καλό» παντελόνι, τότε επικεντρωθείτε σε μπλούζες ανδρικές και πουκάμισα ανδρικά.

Αν συνηθίζεται να ντύνεστε με κουστούμια, τότε το κλασικό πουκάμισο σε λευκό ή άλλες αποχρώσεις είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε. Αν πάλι τα τζιν παντελόνια είναι αυτά που αγαπάτε ιδιαιτέρως σε όλους τους πιθανούς χρωματισμούς, τότε βρείτε ένα μπλουζάκι τόσο εφαρμοστό ώστε να αναδεικνύονται τα καλύτερα μέρη του γυμνασμένου σώματός σας.

Αν το στήθος σας είναι αυτό που είναι το πιο γυμνασμένο τότε καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα ανδρικό μπλουζάκι με V, έτσι ώστε να το αναδείξετε όσο το δυνατόν καλύτερα. Αν πάλι οι βραχίονές σας είναι αυτοί για τους οποίους είστε πολύ περήφανη επιλέξτε πουκάμισα ανδρικά κοντομάνικα για να τους τονίσετε ακόμη περισσότερο.

Επιλέγοντας το ιδανικό ανδρικό πουκάμισο για κάθε περίσταση

Αν ψάχνετε για 3 tips στο πώς να επιλέξετε το τέλειο γυναικείο πουκάμισο για κάθε περίσταση αλλά και το ιδανικό ανδρικό, τότε θα πρέπει σίγουρα να συλλέξετε κάποιες παραπάνω πληροφορίες σε θέματα μόδας. Δεν είναι δύσκολο να συμβαδίσετε με θέματα μόδας, αφού τις περισσότερες φορές η ανδρική και γυναικεία μόδα μοιάζει αρκετά όπως και στην περίπτωση των πουκαμίσων.

Και στις δύο περιπτώσεις, το λευκό κλασικό πουκάμισο είναι ακριβώς ότι χρειάζεται ένας άνδρας και μία γυναίκα. Στον ανδρικό τομέα μάλιστα θεωρείται ένα ρούχο πασπαρτού, εφόσον μπορεί να φορεθεί με όλων των ειδών τα ρούχα και να τα αναδεικνύει στον μέγιστο βαθμό. Βάλτε το λευκό πουκάμισο και στην δική σας ντουλάπα και θα έχετε πάντα κάτι να φορέσετε όταν βρεθείτε σε αδιέξοδο.