Ελάτε στην Peugeot Αφοί Ιωαννίδη και γνωρίστε το νέο Peugeot 2008

Tο γαλλικό SUV που σχεδιάστηκε για να απογειώσει την εμπειρία οδήγησης, αναβαθμίστηκε και βγαίνει σε δύο νέες εκδόσεις, περισσότερα στοιχεία ασφάλειας, αισθητικές αλλαγές και ακόμη και ένα νέο χρώμα!

Ελευθερία που συναρπάζει

Από το 2023, το Peugeot 2008 σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ του θερμικού κινητήρα βενζίνης ή diesel και του 100% ηλεκτρικού κινητήρα:

  • Με τον 100% αμιγώς ηλεκτρικό κινητήρα απολαμβάνεται μια νέα εμπειρία οδήγησης και αυτονομία έως 345 χιλιόμετρα (σύμφωνα με το νέο πρότυπο μέτρησης WLTP). Πλέον οδηγείτε σε ένα απόλυτα αθόρυβο περιβάλλον απαλλαγμένο από κραδασμούς. Το αθόρυβο όμως δε σημαίνει ότι δεν αισθάνεστε την υψηλή επιτάχυνση και την άμεσα διαθέσιμη ροπή του αυτοκινήτου. Είναι σημαντικό επίσης να τονιστεί ότι με τον ηλεκτρικό κινητήρα οι εκπομπές ρύπων CO είναι απόλυτα μηδενικές.
  • Με την ευρεία γκάμα θερμικών κινητήρων βενζίνης 1.2 PureTech και diesel 1.5 BLueHDi, τελευταίας τεχνολογίας Euro 6.3, με Start&Stop και απόδοση 100 έως 130 ίππους, που χαρακτηρίζονται από αποδοτικότητα, οικονομία και χαμηλές εκπομπές ρύπων CO.

Ψηφιακή εμπειρία

Με το Peugeot i-Cockpit 3D η εμπειρία οδήγησης απογειώνεται! Η εκπληκτική εργονομία της θέσης οδήγησης, το σπορ τιμόνι με τα ενσωματωμένα χειριστήρια, την οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 10” και τον τρισδιάστατο (3D) πίνακα οργάνων απολαμβάνεται την οδήγηση κάθε λεπτό. Με σύγχρονες τεχνολογίες όπως το σύστημα εκκίνησης και κλειδώματος/ξεκλειδώματος hands free που ενεργοποιείται καθώς πλησιάζετε ή απομακρύνεστε από το αυτοκίνητο ζείτε στον κόσμο της τεχνολογίας του νέου SUV PEUGEOT 2008.

Συναρπαστικό Design

Οι δυναμικές γραμμές του αμαξώματος και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος συνθέτουν την έντονη προσωπικότητα του SUV PEUGEOT 2008 που σχεδιάστηκε για να προσφέρει επιδόσεις αλλά και οικονομία.

Επιβλητική και ξεχωριστή η μπροστινή όψη του SUV PEUGEOT 2008 χάρη στο οριζόντιο καπό το οποίο καταλήγει στη μάσκα η οποία πλαισιώνεται από τους εμβληματικούς προβολείς Peugeot Full LED. Στο πίσω μέρος, το διακριτικό σπόιλερ οροφής και  η διπλή χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης τονίζουν το σπορ χαρακτήρα. Η μεγάλη ηλιοροφή επιτρέπει στο φυσικό φως να πλημμυρίζει το εσωτερικό ώστε όλοι οι επιβάτες να απολαμβάνουν την αίσθηση αυτή. Οι εσωτερικοί χώροι έχουν αυξηθεί, ειδικότερα στο πίσω τμήμα, ώστε να προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη άνεση  σε όλους τους επιβάτες ενώ οι πολυάριθμοι αποθηκευτικοί χώροι βρίσκονται στρατηγικά κατανεμημένοι σε όλη τη καμπίνα. Ευρύχωρος και λειτουργικός ο χώρος αποσκευών στο PEUGEOT 2008 SUV ανάλογα με τις ανάγκες σας. Προσφέρει άμεση πρόσβαση σε ένα διαθέσιμο χώρο για αποσκευές από 434 έως 1.467 λίτρα (μετά την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων).

Μάθετε περισσότερα για το νέο Peugeot 2008 στην έκθεση της Peugeot Αφοί Ιωαννίδη

Peugeot Αφοί Ιωαννίδη
Σταυρός Αμυγδαλεώνα Καβάλας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2510 600000