Βαθιά υπόκλιση: Με αλλεπάλληλα Sold Out η Kouinta «πάει» για το τελευταίο τριήμερο παραστάσεων [φωτογραφίες]

Η παράσταση «Βάνια, Σόνια, Μάσα και Σπάικ» κλείνει τον κύκλο της στην Καβάλα και ετοιμάζει... βαλίτσες για την πρωτεύουσα! - Απομένουν λίγα εισιτήρια για τις τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Kouinta Pocket Theatre

6εβδομάδες παραστάσεων «κλείνει» την ερχόμενη Δευτέρα το έργο «Βάνια, Σόνια, Μάσα και Σπάικ» του Κρίστοφερ Ντουράνγκ που από τις 25 Φεβρουαρίου 2023 ανεβαίνει στη «μικρή/μεγάλη σκηνή» της Καβάλας, το Kouinta Pocket Theatre. Οι 24 στο σύνολο παραστάσεις του έργου ήταν όλες… Sold Out!

Η Ναταλία-Άννα Βασιλέκα έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενη για το «αγκάλιασμα» του εγχειρήματός της να ανοίξει το πρώτο ιδιωτικό θέατρο στην πόλη της Καβάλας, με τη συνέχεια να διαγράφεται άκρως… ελπιδοφόρα!

Το τριήμερο 8-10 Απριλίου 2023 πρόκειται να σημάνει την «αυλαία» για την πρώτη παραγωγή της Kouinta Theatre Productions στην «έδρα» της επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου 19, με την παράσταση «Βάνια, Σόνια, Μάσα και Σπάικ» να ετοιμάζει την «κάθοδό» της στην Αθήνα, όπου πρόκειται να παρουσιαστεί από τις 5 έως και τις 8 Μαΐου στο θέατρο Αργώ της Αιμιλίας Υψηλάντη.

Και επειδή τα εισιτήρια «φεύγουν» γρήγορα [οι παραστάσεις του τρέχοντος τριημέρου είναι ήδη εξαντλημένα, ενώ απομένουν λίγα για το επόμενο και τελευταίο], όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε την κωμωδία του Ντουράνγκ με τον εξαμελή θίασο της Kouinta, θα πρέπει να… σπεύσετε!

Αγοράστε εισιτήρια πατώντας εδώ

Υπενθυμίζεται ότι η παράσταση ανεβαίνει το Σάββατο στις 21:00, την Κυριακή στις 18:00 και στις 21:00 και τη Δευτέρα στις 21:00.

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση

Η υπόθεση του έργου

OΒάνια και η ετεροθαλής αδελφή του Σόνια ζούνε μια ήσυχη ζωή σε μια αγροικία στην Πενσυλβάνια. Η αδελφή τους Μάσα που έφυγε πριν από πολλά χρόνια είναι πια μια διάσημη σταρ του κινηματογράφου. Όταν επιστρέφει απροειδοποίητα για ένα Σαββατοκύριακο στο σπίτι που μεγάλωσε μαζί με έναν φιλόδοξο και ανερχόμενο ηθοποιό, τον Σπάικ, οι ζωές των τριών αδελφών αναστατώνονται μέσα σε ένα παιχνίδι ανταγωνισμών, ενοχών και μεταμφιέσεων.

Η απολαυστική κωμωδία του Ντουράνγκ συνδυάζει τον ατμοσφαιρικό κόσμο του Τσέχωφ με τη σύγχρονη εποχή, όπου τα social media, η ανάγκη για προβολή, και οι ανησυχίες της νέας αλλά και της μέσης ηλικίας καθορίζουν τα όνειρα και τις ζωές μας!

Οι συντελεστές της παράστασης

Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Παπαδόπουλος
Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Δομινίκη Βασιαγεώργη
Σχεδιασμός Φωτισμών: Βαγγέλης Μούντριχας
Κινησιολογική Επιμέλεια: Ελένη Μόμτσου
Επιμέλεια ήχου: Λιάνα Τζερεφού
Φωτογραφίες: Μαρία Τσακίρη
Γραφιστική Επιμέλεια: Μιχάλης Τουμανίδης

Παίζουν οι ηοποιοί: Ναταλία-Άννα Βασιλέκα, Ελένη Μόμτσου, Παύλος Σταυρόπουλος, Γιώργος Τσάμης, Στεφανία Καραμανώλη, Νατάσα Σταύρακα

Ακολουθήστε το Kouinta Pocket Theatre στο Instagram και στο Facebook