Desigual: Ποια είναι τα top προϊόντα αυτού του brand;

Γνωρίστε τις κορυφαίες δημιουργίες της Desigual και απολαύστε τις σε μοναδικά ενδυματολογικά σύνολα!

Desigual: Είστε έτοιμοι για μια έκρηξη χρωμάτων;

Αγαπάτε το χρώμα σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας; Σε αυτή την περίπτωση, η Desigual αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Οι δημιουργίες του brand βασίζονται σε ευφάνταστα patterns και μοναδικά σχέδια, με ποικίλα χρώματα να πλημμυρίζουν τις ξεχωριστές συλλογές με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Μια πραγματική έκρηξη χρωμάτων, που χαρίζει ασύγκριτο στυλ σε κάθε σας εμφάνιση.

Επιλέξτε ανάμεσα στα top προϊόντα της εταιρείας και χαρίστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεχωρίσει, φορώντας κομμάτια που πραγματικά φτιάχνουν τη διάθεση. Χαμογελάστε διάπλατα, φορώντας πολύχρωμα φορέματα μέχρι τον αστράγαλο αλλά και μπλουζάκια με χαρούμενα σχέδια. Συνδυάστε τα ρούχα σας με ένα από τα θρυλικά backpacks του brand και ολοκληρώστε το στυλ σας με παπούτσια σε έντονους χρωματισμούς.

Φυσικά υπάρχουν πολλές ακόμη δημιουργίες που θα σας ενθουσιάσουν στην Desigual, με υπέροχα παλτό και μπουφάν σε ποικιλία σχεδίων για κάθε γούστο. Αν και θα βρείτε αρκετές διαφορές μέσα σε όλες αυτές τις συλλογές, σε ένα πράγμα συγκλίνουν όλες: στα υψηλά ποιοτικά standards των ενδυματολογικών προτάσεων!

Πώς να δημιουργήσετε το απόλυτο καλοκαιρινό look;

Θέλετε να ξεχωρίζετε με το στυλ σας και αυτό το καλοκαίρι; Δημιουργήστε μια ιδιαίτερη εμφάνιση, η οποία βασίζεται σε ένα από τα πιο σικάτα σορτσάκια γυναικεία που ταιριάζουν με τις δικές σας, προσωπικές προτιμήσεις. Επιλέξτε ένα τζιν σορτσάκι, το οποίο θα λειτουργήσει ως το κεντρικό κομμάτι του look σας.

Επάνω φορέστε ένα λευκό πουκάμισο με μακρύ μανίκι και μια έντονη στάμπα, η οποία κεντρίζει το ενδιαφέρον και συναρπάζει με την τόλμη και τον δυναμισμό που αποπνέει. Ολοκληρώστε το outfit σας με ένα ζευγάρι sneakers για ατελείωτες στιγμές άνεσης, ό,τι και αν αποφασίσετε να κάνετε μέσα στην ημέρα σας.

Για μια πιο ιδιαίτερη περίσταση, μπορείτε εναλλακτικά να επιλέξετε ένα υφασμάτινο μεσάτο σορτσάκι με ασορτί oversized σακάκι και ένα μπλουζάκι τύπου lingerie εσωτερικά. Εδώ θα ταιριάξετε το ενδυματολογικό σας σύνολο με κάποιο πέδιλο σε nude αποχρώσεις ή με σανδάλια.

Τι είναι αυτό που κάνει τη Desigual τόσο ξεχωριστό brand;

Η Desigual ξεκίνησε το 1984 και από τότε έχει διανύσει μια πάρα πολύ μεγάλη απόσταση, έχοντας πλέον καταξιωθεί ως ένα ποιοτικό, εκκεντρικό και αυθεντικό brand. Με το που θα επισκεφθείτε το https://answear.com.cy/m/desigual για να πλοηγηθείτε ανάμεσα στις δημιουργίες που βρίσκονται διαθέσιμες προς αγορά, θα συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει.

Πρόκειται για τη δική της, προσωπική ταυτότητα που έχει επιβιώσει στην αγορά παγκοσμίως και έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στον χρόνο. Πρόκειται για εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο να μπορεί το ευρύ κοινό να αναγνωρίζει το brand ακόμη και χωρίς κάποιο λογότυπο ή άλλο διακριτικό, απλά με τον τρόπο που δομείται κάθε προϊόν της συλλογής. Οι έντονοι χρωματισμοί ταιριάζουν απόλυτα με τον λευκό ή αντίστοιχα τον μαύρο καμβά, επάνω στον οποίο συντίθενται ιδιαίτερα κομμάτια που εμπλουτίζουν την γκαρνταρόμπα μας, προσφέροντάς της μια έξτρα πινελιά στυλ.