Kouinta: Το καβαλιώτικο θέατρο κάνει «απόβαση» στην Αθήνα [βίντεο-φωτογραφίες]

Μετά το απόλυτο Sold Out στο «θέατρο τσέπης» της πόλης, η παραγωγή «Βάνια, Σόνια, Μάσα και Σπάικ» ανεβαίνει στο θέατρο Αργώ της Αιμιλίας Υψηλάντη

6εβδομάδες παραστάσεων «έκλεισε» το έργο «Βάνια, Σόνια, Μάσα και Σπάικ» του Κρίστοφερ Ντουράνγκ που από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 10 Απριλίου 2023 ανέβηκε στη «μικρή/μεγάλη σκηνή» της Καβάλας, το Kouinta Pocket Theatre. Οι 28 στο σύνολο παραστάσεις του έργου ήταν όλες… Sold Out!

Η πρώτη παραγωγή της Kouinta Theatre Productions στην «έδρα» της επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου 19, με την παράσταση σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Παπαδόπουλου ετοιμάζεται για το επόμενη βήμα της, που δεν είναι άλλο από την «κάθοδό» στην Αθήνα!

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης:

Η Ναταλία-Άννα Βασιλέκα και οι συνεργάτες της πρόκειται να φιλοξενηθούν για ένα τριήμερο στο ιστορικό θέατρο Αργώ της Αιμιλίας Υψηλάντη, στην «καρδιά» της πρωτεύουσας, στο Μεταξουργείο.

Η παράσταση «Βάνια, Σόνια, Μάσα και Σπάικ» θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, στις 21:30.

Εισιτήρια εδώ

φωτό: Γιάννης Τεκερίδης

Η υπόθεση του έργου

OΒάνια και η ετεροθαλής αδελφή του Σόνια ζούνε μια ήσυχη ζωή σε μια αγροικία στην Πενσυλβάνια. Η αδελφή τους Μάσα που έφυγε πριν από πολλά χρόνια είναι πια μια διάσημη σταρ του κινηματογράφου. Όταν επιστρέφει απροειδοποίητα για ένα Σαββατοκύριακο στο σπίτι που μεγάλωσε μαζί με έναν φιλόδοξο και ανερχόμενο ηθοποιό, τον Σπάικ, οι ζωές των τριών αδελφών αναστατώνονται μέσα σε ένα παιχνίδι ανταγωνισμών, ενοχών και μεταμφιέσεων.

φωτό: Γιάννης Τεκερίδης

Η απολαυστική κωμωδία του Ντουράνγκ συνδυάζει τον ατμοσφαιρικό κόσμο του Τσέχωφ με τη σύγχρονη εποχή, όπου τα social media, η ανάγκη για προβολή, και οι ανησυχίες της νέας αλλά και της μέσης ηλικίας καθορίζουν τα όνειρα και τις ζωές μας!

φωτό: Γιάννης Τεκερίδης
φωτό: Γιάννης Τεκερίδης

Οι συντελεστές της παράστασης

Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Παπαδόπουλος
Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Δομινίκη Βασιαγεώργη
Σχεδιασμός Φωτισμών: Βαγγέλης Μούντριχας
Κινησιολογική Επιμέλεια: Ελένη Μόμτσου
Επιμέλεια ήχου: Λιάνα Τζερεφού
Φωτογραφίες: Μαρία Τσακίρη
Γραφιστική Επιμέλεια: Μιχάλης Τουμανίδης

φωτό: Γιάννης Τεκερίδης

Παίζουν οι ηοποιοί: Ναταλία-Άννα Βασιλέκα, Ελένη Μόμτσου, Παύλος Σταυρόπουλος, Γιώργος Τσάμης, Στεφανία Καραμανώλη, Νατάσα Σταύρακα

φωτό: Γιάννης Τεκερίδης