Καβάλα: Μια ΜΙΝΙ «απόβαση» στην παραλία της πόλης με… μεγάλες εκπλήξεις!

23-25 Ιουνίου 2023: Οδήγησε και κάνε δικό σου το ΜΙΝΙ των ονείρων σου! - Ένα μοναδικό τριήμερο event διοργανώνει η ΜΙΝΙ Αφοί Ιωαννίδη στην Καβάλα

ΗMINI Αφοί Ιωαννίδη σε προσκαλεί σε ένα μοναδικό τριήμερο event γεμάτο οδήγηση αλλά και εκπλήξεις! Έλα από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου 2023 στην παραλία της Καβάλας, στο ύψος της κεντρικής πλατείας, δες από κοντά, οδήγησε και κάνε δικό σου το ΜΙΝΙ των… ονείρων σου!

Το ΜΙΝΙ Countryman, ετοιμοπαράδοτο, σε περιμένει να το αποκτήσεις! Από €29.950, με δωρεάν service και δωρεάν επέκταση εγγύησης με το ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης ALL IN MINI PLUS της MINI Financial Services. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Κάνε δικό σου το αμιγώς ηλεκτρικό ΜΙΝΙ, με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα “ΜΙΝΙ 50-50”. Με 50% προκαταβολή, 0% επιτόκιο για έναν χρόνο και με όφελος κρατικής επιδότησης €8.000 με το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά 2.

Και αν θες να βάλεις διασκέδαση στην καθημερινότητα σου, το MINI Hatch, σε 3θυρη ή 5θυρη έκδοση, είναι διαθέσιμο από €22.350*.

Έτοιμοι; Φύγαμε για MINI!

MINI Αφοί Ιωαννίδη
Σταυρός Αμυγδαλεώνα Καβάλας
Τηλ.: 2510600000

Για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας, ακολούθησε μας
Facebook | Instagram

*Η τιμή αφορά το 3θυρο ΜΙΝΙ