Θερμοπλαστική: Η κορυφαία εταιρία από την Καβάλα παρουσιάζει νέα, επαναστατικά κουφώματα [φωτογραφίες]

Πρωτοποριακή τεχνολογία και μοναδική αισθητική στις νέες προτάσεις της Θερμοπλαστικής

Τα νέα, επαναστατικά κουφώματα Artevo, Slinova X, Slinova και HST είναι η νέα πρόταση της Θερμοπλαστικής. Συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής καθώς είναι Fiber Glass Reinforced.

Παράθυρο στο μέλλον

Η πρωτοποριακή τεχνολογία fiber reinforced (ινοενίσχυση) προσδίδει μοναδική αισθητική και νέες δυνατότητες. Το απαράμιλλο design ενσωματώνει τεχνολογίες που κάνουν τη διαφορά, προσφέροντας σας την ελευθερία να δημιουργήσετε μοναδικά κτίρια. Κομψά και ανθεκτικά κουφώματα, ιδανικά για μεγάλα ανοίγματα. Λιγότερο εμφανές προφίλ και περισσότερη θέα, φως, άνεση και λειτουργικότητα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 8 νέα χρώματα, Ulti Matt, που παρέχουν εξαιρετική αντοχή στο χρόνο και τη χρήση.

Με στόχο μας το άψογο οπτικό αποτέλεσμα με την καινούρια γραμμή παραγωγής, σας προσφέρουμε την τέλεια γωνία. Ελάχιστα εμφανής ένωση που προσδίδει επιπλέον κομψότητα, εξαιρετικό φινίρισμα στα έγχρωμα κουφώματα και καλύτερη συγκόλληση.

Artevo

Ανοιγοανακλινόμενο κούφωμα με πρωτοποριακή τεχνολογία fiber glass reinforced (ινοενισχυμένο), με βάθος 80mm και με τεχνολογία RAU-FIPRO X. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι πως έχει εξαιρετικά λεπτό εξωτερικό πλαίσιο 10mm. Αποτελείται από 7 θαλάμους και έχει 3 ενσωματωμένα λάστιχα στεγάνωσης PCE,  προσφέροντας κορυφαία θερμομόνωση. Παρέχει δυνατότητα χρήσης διπλού ή τριπλού υαλοπίνακα έως 56mm, ενώ προσφέρει ηχομόνωση έως 47 dB και ασφάλεια έως RC3.

Το μοναδικό design ενσωματώνει τεχνολογίες που κάνουν τη διαφορά, προσφέροντας την ελευθερία για την δημιουργία μοναδικών κτιρίων. Είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα καθώς είναι ιδιαίτερα στιβαρό. Το λιγότερο εμφανές προφίλ προσφέρει περισσότερη θέα, φως, άνεση και λόγω του fiber glass μπορεί να επιτύχει ύψος έως και 2,60m.

Slinova X

Συρόμενο κούφωμα με στενή επαλληλία μόλις 32mm! Είναι fiber glass reinforced για αυτό και καλύπτει μεγάλες διαστάσεις με μέγιστη διάσταση κάσας 2,60m x 4m ενώ υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής 2 έως 6 φύλλων και βάρος φύλλου  έως 200 kg.

Υπάρχει η δυνατότητα για θερμικό κατωκάσι αλουμινίου, συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής που θέλουν επιβλητικές κατασκευές, μεγάλα ανοίγματα και απρόσκοπτη θέα.

Slinova

Συρόμενο επάλληλο κούφωμα που προσφέρει υψηλή αισθητική, ευκολία κίνησης και κομψότητα. Τα βασικότερα πλεονεκτήματα συγκριτικά με τα συμβατικά συρόμενα είναι πως το προφίλ της κάσας είναι ντυμένο με foil εσωτερικά και προσφέρει πολύ καλύτερες επιδόσεις αεροστεγανότητας με την προσθήκη 2 διαφορετικών κιτ στεγάνωσης (1 στο ύψος και 1 στο πλάι). Διατίθεται με διπλό και τριπλό οδηγό και βάρος φύλλου έως 140kg.

HST

Βαρέως τύπου κούφωμα, με ευκολία κίνησης, μεγάλα ανοίγματα, ανεμπόδιστη διέλευση και ελευθερία κινήσεων. Παρέχει τη δυνατότητα διπλού και τριπλού υαλοπίνακα έως 56mm, έχοντας ύψος στο κατωκάσι στη βασική έκδοση 50mm, ενώ διατίθεται χαμηλός οδηγός 25mm. Οι κατασκευαστικές του δυνατότητες είναι Δίφυλλο και Τετράφυλλο (φιλιτό) με ανοξείδωτη σχάρα απορροής υδάτων.

Η Θερμοπλαστική, εδώ και πάνω από 50 χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες, ποιοτικές και value for money λύσεις, βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση του εκάστοτε κτιρίου και την αρχιτεκτονική του αισθητική.

Με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό για το κάθε έργο, τον επαγγελματία και φυσικά το περιβάλλον.

Επικοινωνήστε με τη Θερμοπλαστική πατώντας εδώ