Φύσηξε Μπάτης και μύρισε… Γλυκάνισος! Το νέο γαστρονομικό hot spot της Καβάλας [φωτογραφίες]

Επιλεγμένα προϊόντα με έμφαση στην ποιότητα, επαγγελματικό και γρήγορο service και ένα εξαιρετικό και άκρως ελληνικό καλοκαιρινό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα

Με συνταγή… Γλυκάνισου, μια «ελιά» γεμάτη γεύσεις «φύτρωσε» δίπλα στο κύμα, στην παραλία του Μπάτη, «ποτισμένη» με τρία βασικά συστατικά: Επιλεγμένα προϊόντα με έμφαση στην ποιότητα, επαγγελματικό και γρήγορο service και ένα εξαιρετικό και άκρως ελληνικό καλοκαιρινό περιβάλλον.

Το Restaurant Elia, μια μοντέρνα ελληνική ταβέρνα, στήθηκε πλάι στο κύμα, «ποτισμένο» από την αλμύρα της θάλασσας μιας αγαπημένης παραλίας, του Μπάτη.

Ιδανική για οικογένειες, ζευγάρια, αλλά και παρέες που ψάχνουν μια διαφορετική επιλογή τόσο κοντά και συγχρόνως τόσο… μακριά από την πόλη, το Elia συνδυάζει ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με γεύσεις και μια ποικιλία κρασιών που «δένουν» όπως η θάλασσα με την άμμο.

«Καπετάνιοι» σε αυτό το ταξίδι είναι άνθρωποι με εμπειρία, κατάρτιση και διάθεση να σας καθοδηγήσουν όποιον γευστικό προορισμό διαλέξετε: Ψάρι ή κρέας τα οποία συνδυάζονται με όποιο κρασί επιλέξετε. Μη διστάσετε να ρωτήσετε ποιο κρασί συνδυάζεται με το κάθε πιάτο, τα παιδιά στο service έχουν πάντα τη διάθεση, αλλά και τις γνώσεις να σας βοηθήσουν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ όπου είναι ανοιχτό το εστιατόριο.

Όσον αφορά στην ποιότητα της πρώτης ύλης, η παράδοση συνεχίζεται από τον Γλυκάνισο: Αυστηρή προτεραιότητα είναι τα προσεκτικά επιλεγμένα κρέατα και ψάρια, αλλά και τα λαχανικά κατευθείαν «από τον μπαχτσέ», κάτι που καταλαβαίνει κανείς από την πρώτη κιόλας… πιρουνιά και σε αυτόν τον τομέα το εστιατόριο δεν κάνει εκπτώσεις.

Το Elia δε μένει, όμως, μόνον εκεί, αλλά απλώνει τα «κλαδιά» του και σε θεματικές βραδιές: Ήδη έχουν προγραμματιστεί δύο events με «πρωταγωνιστές» επιλεγμένα τοπικά κρασιά, Nico Lazaridi και Tsikrikoni, ενώ μπορείτε να «παντρέψετε» τον γάμο ή τα βαφτίσια με ένα γεύμα δίπλα στη θάλασσα, όπως αρμόζει σε μια ευτυχισμένη περίσταση.

Πάρτε μια γεύση από το Restaurant Elia