Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ: «Αποκάλυψη» της νέας BMW X2 στην Καβάλα, πέντε μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμα [βίντεο-φωτογραφίες]

Η αποκλειστική παρουσίαση του νέου μοντέλου της κορυφαίας γερμανικής εταιρίας πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό οινοποιείο Nico Lazaridi

HΑφοί Ιωαννίδη ΑΕ «αποκάλυψε» την ολοκαίνουρια ΒMW X2 στην Καβάλα και τη Δράμα, πέντε ολόκληρους μήνες… πριν από το επίσημο λανσάρισμα του νέου μοντέλου!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Νοεμβρίου2023 στο υπερσύγχρονο και εμβληματικό οινοποιείο Nico Lazaridi στην Αγορά Δράμας. Το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη νέα BMW X2 και να ενημερωθεί για τις καινοτόμες και πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Η BMW X2 είναι το αυτοκίνητο που εισήγαγε για πρώτη φορά την έννοια του Sports Activity Coupe (SAC) στην Premium Compact κατηγορία. Φέτος, η BMW καλωσορίζει τη δεύτερη γενιά  της Χ2 και την πρώτη αμιγώς ηλεκτρική iX2.

Οι σημαντικά μεγαλύτερες διαστάσεις και η έντονη κουπέ σιλουέτα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εμφάνισης της νέας BMW X2. Στο εσωτερικό της κυριαρχεί ο λεπτός πίνακας οργάνων, που φιλοξενεί την κυρτή οθόνη BMW Curved Display και πλαισιώνεται στην καμπίνα από ένα «αιωρούμενο» υποβραχιόνιο με ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου.

Τέλος, εκτός από την έκδοση με κινητήρες βενζίνης και diesel, η νέα BMW X2 διατίθεται και στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση iX2 και ως Μ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων.

BMW Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ
Σταυρός Αμυγδαλεώνα, Καβάλα
Τ 2510600000
Facebook | Instagram