Η MANTILITY φέρνει τα Χριστούγεννα νωρίτερα λόγω Black Friday: Τα συλλεκτικά μεταξωτά φουλάρια της, για λίγες ώρες στη… μισή τιμή! [φωτογραφίες]

«Christmas Ho»: Η καβαλιώτικη γκαλερί μεταξιού παρουσιάζει οκτώ άκρως χριστουγεννιάτικα twillies με «ρετρό» διάθεση – Έκπτωση 50% για όσους τα παραγγείλουν μέχρι τη Δευτέρα! – Διαβάστε πώς θα τα αποκτήσετε για να τα βάλετε κάτω από το δέντρο μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου

ΗBlack Friday είναι εδώ και η MANTILITY μόλις λάνσαρε μια νέα σειρά από συλλεκτικά μεταξωτά φουλάρια με θέμα τα Χριστούγεννα, προσφέροντάς τα για λίγες ώρες –αποκλειστικά μέσα από το e-shop της– στη… μισή τιμή!

Η γκαλερί μεταξιού από την Καβάλα παρουσιάζει τα θεματικά “twillies” [μακρόστενα 100% μεταξωτά φουλάρια, διάστασης 5×90 εκ., διπλής όψης] με τίτλο «Christmas Ho», εμπνευσμένα από το «πνεύμα» των Χριστουγέννων, γεμάτα από «ρετρό» εορταστικά σχέδια και, όπως πάντα, κάποιες μοντέρνες «πινελιές» που τα κάνουν μοναδικά!

Τα twillies μπορούν να φορεθούν με… άπειρους τρόπους [στον λαιμό, στη μέση, στο χέρι, στην τσάντα ή τη ζώνη κ.ο.κ.], γι’ αυτό και είναι τόσο δημοφιλή ανάμεσα στα μεταξωτά αξεσουάρ που μπορούν να δώσουν έναν ιδιαίτερο τόνο σε κάθε εμφάνιση· εν προκειμένω, άκρως… εορταστικό!

Τα συλλεκτικά «Christmas Ho» twillies της MANTILITY είναι ένα ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο και η σειρά περιλαμβάνει οκτώ [8] διαφορετικά σχέδια:

Συμμετέχοντας στον θεσμό της Black Friday, η MANTILITY προσφέρει για λίγες ώρες τα χριστουγεννιάτικα twillies της στη… μισή τιμή, αρκεί κάποιος να τα (προ)παραγγείλει μέσα από το e-shop της μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου 2023.

Συγκεκριμένα, η αρχική τιμή των twillies είναι 60 ευρώ, ενώ με την Black Friday προσφορά, διατίθενται προς 30 ευρώ το καθένα!

Αγοράστε πατώντας εδώ

Η εταιρία δεσμεύεται να παραδώσει τα χριστουγεννιάτικα «Christmas Ho» twillies μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε να τα δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα –ή και, γιατί όχι, στον… εαυτό σας!– για δώρο Χριστουγέννων!

Όπως όλα τα φουλάρια της MANTILITY, έτσι και τα συλλεκτικά χριστουγεννιάτικα twillies της εταιρίας είναι από 100% ελληνικό μετάξι πρώτης ποιότητας και φτιάχνονται στο Σουφλί.

Δείτε όλα τα σχέδια των «Christmas Ho» twillies: