Ελέφαντας Gastrobar: Αλλαγή του έτους με εναλλαγή μοναδικών γεύσεων. Περιηγηθείτε στο μενού της παραμονής Πρωτοχρονιάς

Κλείστε θέση στον νέο γαστρονομικό κόσμο της πόλης μια ανάσα πριν αποχωρήσει το 2023, συνοδεία των κρασιών από τη Simeonidis Estate και της μουσικής από τους Piano Forte

Στο «φεύγα» του 2023 ένα νέο στέκι γεύσεων ήρθε στην Καβάλα για να μείνει, ενώ ετοιμάζεται να υποδεχτεί το νέο έτος με εναλλαγές μοναδικών γεύσεων, με τον ιδιαίτερο χώρο του να σε βάζει αμέσως στο κλίμα ενός μοναδικού γαστρονομικού κόσμου.

Ο λόγος για το Ελέφαντας Gastrobar στην οδό Κρηνίδων, το οποίο προετοιμάζει μια μοναδική εμπειρία για όσους το επιλέξουν αυτήν τη μοναδική νύχτα του χρόνου, με ιδιαίτερα πιάτα και γεύσεις που «έρχονται» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να μας ταξιδέψουν σε «απάτητους» γαστρονομικούς τόπους.

Το μενού της παραμονής Πρωτοχρονιάς

«Πλοηγοί» σε αυτό το ταξίδι είναι οι σεφ και το εξυπηρετικό προσωπικό το οποίο είναι πάντα διαθέσιμο για να σας «ξεναγήσει» σε οποιονδήποτε γευστικό προορισμό επιλέξετε.

Κλείστε θέση στο νέο στέκι της πόλης, μια ανάσα πριν αποχωρήσει το 2023, συνοδεία των κρασιών από τη Simeonidis Estate και της μουσικής από τους Piano Forte.