Ευκαιρία καριέρας στην Καβάλα: Η Θερμοπλαστική αναζητά συνεργάτες στον τομέα της Παραγωγής

Μια ευκαιρία να ενταχθείς στην «οικογένεια» της ηγέτιδας επιχείρησης στον κατασκευαστικό χώρο των κουφωμάτων - Διάβασε αναλυτικά πώς μπορείς να κάνεις αίτηση

ΗΘερμοπλαστική ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1972, ξεκινώντας τη δυναμική πορεία της στην ελληνική αγορά με την έναρξη μονάδας παραγωγής προϊόντων και εφαρμογών από συνθετικό πλαστικό πολυμερές (uPVC).

Σήμερα, η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ βρίσκεται στην κορυφή των ελληνικών βιομηχανιών κατασκευής συνθετικών κουφωμάτων (uPVC) και κουφωμάτων αλουμινίου, αποτελώντας ουσιαστικά ένα πρότυπο που υπερβαίνει τα ελληνικά δεδομένα.

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε Πολύστυλο και Αμυγδαλεώνα και με πάνω από 250 άτομα προσωπικό, η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ συνεχίζει να επενδύει όχι μόνον σε τεχνογνωσία και υλικοτεχνική υποδομή αλλά και σε έμψυχο δυναμικό. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία αναζητά νέους συνεργάτες για να ενταχθούν σε μία δυναμική «οικογένεια» που καινοτομεί εδώ και σχεδόν μισό αιώνα.

Διαβάστε αναλυτικά τι ζητά η εταιρία:

Στέλεχος παραγωγής

Περιοχή: Αμυγδαλεώνας, Καβάλα

Προφίλ υποψηφίων

  • Προσαρμοστικότητα σε συνθήκες πίεσης χρόνου
  • Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση, θα εκτιμηθεί

Προσφέρονται

  • Άριστο περιβάλλον εργασίας
  • Καλές αποδοχές

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο [email protected] ή να καλέσουν στο 2510391706Όλες οι αιτήσεις διαχειρίζονται με απόλυτη εχεμύθεια.