Νέο EX30: Το μικρότερο SUV στην ιστορία της Volvo «έρχεται» στην Καβάλα!

Διαβάστε πώς μπορείτε να δείτε από κοντά και να οδηγήσετε πρώτοι το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της σουηδικής εταιρίας στις εγκαταστάσεις της Volvo Mac Motors στα Αμισιανά Καβάλας

Mια μεγάλη στιγμή για τη Volvo ήταν πριν λίγο καιρό η παρουσίαση του πιο μικρού μοντέλου στην γκάμα της: του νέου αμιγώς ηλεκτρικού EX30. Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX30 γεννά μεγάλες προσδοκίες στη σουηδική φίρμα από την πρώτη στιγμή και τώρα, λίγο μετά το επίσημο λανσάρισμά του στην Ελλάδα, το Volvo EX30 «έρχεται» και στην Καβάλα!

Από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2023 μπορείτε να δείτε από κοντά αλλά και να οδηγήσετε το νέο Volvo EX30 στις εγκαταστάσεις της Volvo Mac Motors στα Αμισιανά Καβάλας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε το δικό σας «ραντεβού» με το νέο Volvo EX30, καλέστε στο 2510326600.

Το EX30 είναι το μικρότερο μοντέλο της Volvo, όσον αφορά το μέγεθος και διακρίνεται για το φιλικό χαρακτήρα του, με τον αστικό προσανατολισμό, αλλά και την προσιτή τιμή, που ορίζεται από την ελληνική εισαγωγική στα 37.572 ευρώ.

Αν και το τέταρτο στη σειρά αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Volvo, είναι το πρώτο premium SUV της μικρής κατηγορίας. Όσον αφορά τις διαστάσεις του EX30, έχει μήκος 4,233 μ., πλάτος 1,837 μ. και ύψος 1,555 μ. Από την άλλη το μεταξόνιό του αγγίζει τα 2,650 μ. και υπόσχεται ευρυχωρία στο εσωτερικό του. Το βάρος του είναι 1.830 κιλά, με την κατανομή ανάμεσα στους δύο άξονες να είναι σχεδόν ιδανική, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία.

Σχεδιαστικά ακολουθεί τα πρότυπα της σουηδικής φίρμας, υιοθετώντας πέρα από τις γραμμές που είναι γνωστές και βιώσιμα υλικά για την κατασκευή του. Σε επίπεδο αυτονομία, το νέο EX30 προσφέρει 480 χιλιόμετρα με μια μόνο πλήρη φόρτιση, έχοντας δυνατότητα ανάκτησης ενέργειας από 10% έως 80% σε μόλις 26 λεπτά της ώρας.

Στο εσωτερικό η μίνιμαλ σχεδίαση κυριαρχεί. Όπως εξάλλου και η τεχνολογία, με τη μεγάλη οθόνη 12,3 ιντσών του συστήματος πολυμέσων, που είναι κάθετα τοποθετημένη στο κέντρο του ταμπλό να κερδίζει τις εντυπώσεις. Επιπλέον, στις καινοτομίες που βρίσκουμε στο νέο EX30 ανήκει η μπάρα ήχου που διατρέχει όλο το πλάτος του ταμπλό.

Volvo EX30 exterior

Μικρό σε μέγεθος, μεγάλο σε ασφάλεια. Το Νέο Volvo EX30.

Η ουσία του σκανδιναβικού design. Με το αεροδυναμικό σχήμα του, τις καθαρές γραμμές και τη δυναμική του εμφάνιση που αποπνέει αυτοπεποίθηση, το πιο μικρό SUV μας είναι σχεδιασμένο να κάνει μεγάλη εντύπωση, όπου κι αν βρεθείτε.

Δεν είναι μυστικό ότι το μικρότερο SUV στην ιστορία μας σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια εμπειρία μεγάλου αυτοκινήτου. Απολαύστε εξαιρετική συνδεσιμότητα και υψηλό επίπεδο άνεσης εν κινήσει, με μια κεντρική οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας με ενσωματωμένες υπηρεσίες Google, δυνατότητα 5G, ασύρματη φόρτιση τηλεφώνου και πολλά άλλα.

Μεγάλο εκεί που έχει σημασία

Το νέο μοντέλο μας έχει compact μέγεθος και έξυπνη σχεδίαση που αξιοποιεί τις διαστάσεις του και αφήνει χώρο στην καθημερινότητα, τον ελεύθερο χρόνο και τις αυθόρμητες αποδράσεις. Το αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX30 διαθέτει χώρους για 5 άτομα, χώρο αποσκευών 318 λίτρων, έχει ικανότητα ρυμούλκησης έως και 1.600 κιλών, αλλά και πληθώρα έξυπνων αποθηκευτικών χώρων στο εσωτερικό του, διαμορφωμένων με βάση τη σκανδιναβική σχεδιαστική φιλοσοφία μας.

Χρειάζεστε κάτι; Απλώς πείτε “Hey Google”

Με τις ενσωματωμένες υπηρεσίες και εφαρμογές Google*, μπορείτε να κάνετε όσα θέλετε, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από τον δρόμο. Ρυθμίστε τον κλιματισμό, επιλέξτε μουσική, πραγματοποιήστε μια κλήση, ορίστε προορισμούς, βρείτε σταθμούς φόρτισης και πολλά άλλα, λέγοντας “Hey Google”.

Παραγγείλτε το δικό σας Volvo EX30

Η προηγμένη υποστήριξη οδηγού και η τεχνολογία ασφαλείας διατίθενται ως στάνταρ εξοπλισμός. Τα υπόλοιπα είναι δική σας επιλογή. Σχεδιάστε το δικό σας, τέλειο Volvo EX30.

Πατήστε εδώ