Καβάλα: Θέλετε να εργαστείτε για την πρώτη αεροπορική εταιρία μεταφοράς φορτίων μέσω Drone; Μάθετε πώς

Η Dronamics κάνει «απόβαση» στο αεροδρόμιο της Καβάλας και αναζητά συνεργάτες – Ποιες θέσεις εργασίας προσφέρονται, πώς να κάνετε αίτηση

HDronamics, η πρώτη αεροπορική εταιρία μεταφοράς φορτίων μέσω drone παγκοσμίως, επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να εγκαταστήσει νέα «βάση» στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας εντός του 2024!

Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πορείας της εταιρίας, αναζητούνται συνεργάτες για να στελεχώσουν τη νέα δραστηριότητα της Dronamics στην Καβάλα.

Ζητούνται

  • UAV πιλότοι (ελάχιστη εμπειρική απαίτηση CPL/ATPL ή ισοδύναμο πιστοποιητικό)
  • Μηχανικοί συντήρησης ( άδεια EASA Part 66 ή ισοδύναμο πιστοποιητικό)
  • Μηχανικοί συστημάτων
  • Προμήθεια και υπάλληλοι καταστημάτων
  • Σχεδιαστές συντήρησης
  • Υπάλληλος χερσαίων επιχειρήσεων
  • Πιλότοι τεστ πτήσεων
  • Αναπληρωτής πιλότος τεστ πτήσεων

Σημειώνεται ότι όσο η εταιρία εδραιώνει τη θέση της στην Ελλάδα, και άλλες παρόμοιες θέσεις εργασίας θα προστεθούν και για νέες τοποθεσίες στη χώρα.

Ποια είναι η Dronamics

H Dronamics είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία μεταφοράς φορτίων μέσω drone παγκοσμίως. Ένας ηγετικός προγραμματιστής και χειριστής ενός μεγάλου drone με μεγάλη εμβέλεια, σχεδιασμένο ειδικά για φορτία, η ναυαρχίδα της εταιρίας, το Black Swan, μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 350 κιλά σε μία απόσταση 2.500 χιλιομέτρων, 80% ταχύτερα, 50% φθηνότερα και με εώς και 60% χαμηλότερες εκπομπές αεριων συγκριτικά με άλλους εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένου και της αερομεταφοράς! Αυτή η τεχνολογία κάνει δυνατή την αποστολή δεμάτων μέσα σε μια μέρα για μεγάλες αποστάσεις για πληθώρα βιομηχανιών: από φαρμακευτική και φαγητά μέχρι e-commerce και ανταλλακτικά.

Παράλληλα με το όραμα της εταιρίας για ταχύτερη, φθηνότερη και «καθαρότερη» μεταφορά φορτίων, είναι η πίστη της Dronamics ότι η «αποστολή εντός της ημέρας» είναι δικαίωμα καθενός.Γιατί; Επειδή η ταχεία και η αξιόπιστη διαχείριση υλικών βοηθούν στην επιτάχυνση των οικονομικών ευκαιριών και την βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Τι κάνει η Dronamics

Η εταιρία σχεδιάζει, αναπτύσσει και λειτουργεί την πρώτη στο είδος της μεταφορά φορτίου που τροφοδοτείται από:

  • The Black Swan Drone:Η ναυαρχίδα της εταιρίας, ένα φορτηγό αεροσκάφος ικανό να κουβαλήσει μέχρι και 350 κιλά φορτίου, έως και 2.500 χιλιόμετρα μακριά και με 400 μέτρα για απογείωση/προσγείωση σε οποιοδήποτε έδαφος!
  • Δίκτυο Droneports:Τα droneports της Dronamics χρειάζονται ελάχιστη δομή και μπορούν να παραταχθούν σε αεροδιαδρόμους, αεροδρόμια, θαλάσσιους λιμένες,κέντρα διαχείρισης και εργοστασιακές μονάδες.
  • Cargo και Χερσαίες επιχειρήσεις:Οι τυποποιημένες και πλήρως κινητές λειτουργίες των δραστηριοτήτων της εταιρίας έχουν σχεδιαστεί για εύκολη ενσωμάτωση με τους κύκλους προμηθειών.

Πώς δουλεύει η Dronamics

Η ταχύτατα αναπτυσσόμενη ομάδα της εςταιρίας συμπεριλαμβάνει κάποιους από τους πλέον έμπειρους επαγγελματίες αεροπορίας και διαχειρισης υλικού στον κόσμο, διότι η Dronamics εκπροσωπεί το μέλλον της αερομεταφοράς.

Η Dronamics μεταβαίνει ταχύτατα από μια Start-Up σε μια παγκόσμια Scale-Up με μία αυξανόμενη παρουσία σε εννέα χώρες ανά τον κόσμο έως τώρα. Η ομάδα της εταιρίας αποτελείται από ταλαντούχους ανθρώπους που προσπαθούν να αφήσουν μια βαθύτατη θετική επιρροή στον κόσμο, με καινοτομίες και ασφάλεια, να εξυψώνουν τους δίπλα και να διαπράξουν κατάλληλα.

Αυτές είναι οι αξίες για τις οποίες οι συνεργάτες του Dronamics δουλεύουν μαζί για να πετύχουν· αξίες οι οποίες συνιστούν τον πυρήνα σε μια κουλτούρα εμπιστοσύνης, σεβασμού και ειλικρίνειας.

«Αυτό είναι σημαντικό για μας. Είμαστε μια κοινότητα σωστών και αξιοπρεπών ατόμων, δεσμευμένοι ο ένας στον αλλον, αλλά και σε έναν κοινό σκοπό, όμως επίσης ικανού να πράξουμε με σθένος, θάρρος και εφευρετικότητα: Ικανοι να περιστρέφονται γύρω από την ασάφεια: Ικανοί για γενναιότητα, ευκινησία και ευλυγισία, όλα αυτά σε μία ατμόσφαιρα θετική με ατομική και ομαδική ανταμοιβή για κάθε κατόρθωμα!», αναφέρουν οι άνθρωποι της Dronamics.

«Εμείς είμαστε μια φιλόδοξη εταιρία, επομένως σκοπεύουμε και θέλουμε να φέρουμε φιλόδοξους ανθρώπους στην ομάδα μας. Αλλά πρέπει να είναι μια φιλοδοξία προς το πρόσωπο της κοινότητας Dronamics και του κοινού στόχου. Τέλος, μια φιλοδοξία η οποία θα βοηθήσει στην επαναπροσδιόριση της βιομηχανίας της αερομεταφοράς και να επιταχύνει τις οικονομικές ευκαιρίες μαζι με βελτίωση της ποιότητας της ζωής σε όλο τον κόσμο», συμπληρώνουν.

Τι προσφέρει η Dronamics

  • Ανταγωνιστικό πακέτο μισθοδοσίας για εταιρία Series A.
  • Πολλές ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο.
  • Τόνοι δουλειάς, μηδέν πολιτική γραφείου. «Είμαστε εδώ για να επηρεάσουμε  τις ζωές  εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο».
  • Μία μοναδική ευκαιρία για να σχηματίσεις το μέλλον της μεταφοράς των εμπορευμάτων.
  • Μεγάλο εύρος οφελών και αποζημιώσεων καθώς μεταβαίνουμε σε εμπορική επιχείρηση.
  • Βασισμένη σε αξίες εταιρία αφοσιωμένη στο να γίνει ο εργοδότης της επιλογής όλων.

Βιογραφικά-αιτήσεις

Όσοι θέλετε να γίνετε μέλος της μεγάλης παγκόσμιας οικογένειας της Dronamics, δεν έχετε παρά να αποστείλετε το βιογραφικό σας μέσω του επίσημου website της Dronamics.

Για αιτήσεις πατήστε εδώ