Tosca Beach Hotel ή αλλιώς… πώς μια εκδήλωση βγαλμένη από όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα με τη «μουσική» της θάλασσας

Όταν η φυσική ομορφιά συναντάει την άριστη εξυπηρέτηση μόλις πέντε χιλιόμετρα από το κέντρο της Καβάλας: Πώς μπορείτε να κάνετε έναν γάμο ή μια βάφτιση να μοιάζει με… παραμύθι

Αν η διάσημη όπερα Tosca ήταν… παραλία, θα ορίζονταν από την αρμονία, τη σμαραγδένια θάλασσα και τα δέντρα που αγγίζουν την αμμουδιά. Αυτό ακριβώς είναι το Tosca Beach Hotel, ένας καταπράσινος κόλπος μπροστά σε μια γαλάζια παραλία η οποία απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της Καβάλας, εύκολα προσβάσιμος και με έναν χώρο ικανό να κάνει πραγματικότητα τον τέλειο γάμο, βάπτιση, πάρτι γενεθλίων, εταιρική εκδήλωση ή μια μουσική βραδιά, ένα cocktail ή ένα beach party.

Το Tosca Beach Hotel αποτελεί ιδανική τοποθεσία για κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις. Η απλότητα, η αισθητική, οι εξαιρετικές παροχές σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και τη φροντίδα των ανθρώπων του ξενοδοχείου, θα εξασφαλίσουν την επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς επίσης και την άνετη διαμονή των φιλοξενούμενων.

Το Tosca Beach Hotel δεν επαφίεται, όμως, στο ειδυλλιακό τοπίο και στα εξωτικά χαρακτηριστικά του για την επιτυχία της διοργάνωσης μιας εκδήλωσης. Εκεί που εστιάζει είναι κυρίως στην τεράστια εμπειρία του προσωπικού του και στη βαθιά γνώση στον χώρο της εστίασης.

Συγκριτικό πλεονέκτημα το γεγονός ότι διαθέτει catering με μεγάλη ποικιλία από φαγητά, ποτά και finger foods, από τα οποία ο καλεσμένος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και κάνει τους ιδανικούς, για εκείνον, συνδυασμούς, ενώ οι άριστες πρώτες ύλες και οι χειροποίητες γεύσεις αποτελούν αδιαπραγμάτευτη αρχή της επιχείρησης.

Ένας γάμος καλύτερος και από παραμύθι

Ο έρωτας είναι κάτι ιδεώδες, ο γάμος κάτι πραγματικό, αλλά μπορεί να γίνει ιδεώδες δίπλα σε μια γαλάζια παραλία με νότες από θερινή αύρα και ένα κατά πράσινο τοπίο: Αυτό ακριβώς εξασφαλίζει το Tosca Beach Hotel, το οποίο αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει τον γάμο των ονείρων σας και να δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία για το κάθε ζευγάρι και τους καλεσμένους του.

Η Ακτή Τόσκα είναι ιδανική για γαμήλιες δεξιώσεις πάνω στην παραλία. Ένας ειδυλλιακός χώρος δεξιώσεων που τα συνδυάζει όλα: Ένα ρομαντικό δείπνο, χορό μέχρι το πρωί, καλοκαιρινά cocktails δίπλα στο κύμα και μια ρομαντική νυφική σουίτα όπου το νιόπαντρο ζευγάρι μπορεί να διανυκτερεύσει δωρεάν μετά το γαμήλιο πάρτι.

Και αν ο καιρός δεν είναι σύμμαχός σας την ημέρα του γάμου, το Tosca Beach Hotel έχει προνοήσει και για αυτό, καθώς είναι από τους ελάχιστους χώρους σε παραλία που έχει τη δυνατότητα να παρέχει πλήρη προστασία από τις καιρικές συνθήκες χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Ο λόγος για το Cresta Cove Restaurant, όπου δε γίνονται… εκπτώσεις στην πανοραμική θέα στη θάλασσα και στις εγγυήσεις από τους έμπειρους επαγγελματίες για μια αξέχαστη βραδιά παντός καιρού.

Και το όνομα αυτού… Tosca Beach Hotel

Και αν ο χώρος με τη μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου είναι ιδανικός για τους μεγάλους, μπορεί κάλλιστα να μεταμορφωθεί για να φιλοξενήσει την ιδανική δεξίωση βάπτισης του μωρού σας.

Το παραμύθι για τα μικρά, αλλά και τα… μεγαλύτερα παιδιά στήνεται με την όμορφη διακόσμηση του χώρου, τον παιδότοπο που μπορούν να απασχοληθούν οι μικροί φίλοι με την επιτήρηση παιδαγωγού και τα αυτόματα παιχνίδια και όλα αυτά δίπλα στη θάλασσα, σε ένα ασφαλές περιβάλλον που θα εξασφαλίσει μια μοναδική εμπειρία που θα την κουβαλάτε μια ζωή, μικροί και μεγάλοι.