Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ: Εγκαίνια για τη νέα κάθετη μονάδα BMW στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας

Πλήθος κόσμου τίμησε την εταιρία που επιδεικνύει στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει από πλευράς αισθητικής, λειτουργικότητας και τεχνολογίας

Τα εγκαίνια των πλήρως εκσυγχρονισμένων εγκαταστάσεών της, της νέας κάθετης μονάδας BMW στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα πραγματοποίησε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου η εταιρία Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ, παρουσία του προέδρου της BMW Hellas Christian Haririan, αναδεικνύοντας σε μια μεγάλη γιορτή την κεκτημένη εμπειρία στην περιοχή της Καβάλας ως Επίσημος Επισκευαστής BMW, αλλά και την εμπειρία στις Πωλήσεις αυτοκινήτων και Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW, καθώς και στις υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης, με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και διαγνωστικές τεχνολογίες αιχμής.

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στον εκθεσιακό χώρο των εγκαταστάσεων, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και την πάντα εξαιρετική φιλοξενία των ιδιοκτητών, με τον Θόδωρο Ιωαννίδη να ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κόσμο που παρευρέθηκε στα εγκαίνια «και μας τίμησε σε μια τόσο σημαντική στιγμή στην επαγγελματική μας καριέρα», αλλά και την διοίκηση της BMW Hellas «που μας εμπιστεύτηκε μια τόσο μεγάλη και σοβαρή μάρκα αυτοκινήτων», διαβεβαιώνοντας, παράλληλα, ότι «θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στην εμπιστοσύνη που μας δείχνει τόσο η εταιρία, όσο και οι πελάτες μας».

Ο Κώστας Ιωαννίδης εξέφρασε και εκείνος με την σειρά του την χαρά για το γεγονός ότι «σήμερα βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους και όχι σε πελάτες, γιατί έτσι σας αισθάνομαι», καλωσορίζοντας, παράλληλα, τον πρόεδρο της BMW Hellas Christian Haririan. «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να βρίσκεται μαζί μας αυτός ο ιδιαίτερα χαρισματικός άνθρωπος, αλλά και άριστος επαγγελματίας», δήλωσε ο κ. Κώστας Ιωαννίδης, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλο το προσωπικό και τους συνεργάτες της εταιρίας Αφοί Ιωαννίδη για την συνέπεια που δείχνουν και το γεγονός ότι βρίσκονται πάντα στο πλευρό του πελάτη, ευχόμενος, παράλληλα, καλές Γιορτές «και να αφήσουμε επιτέλους την μιζέρια πίσω μας».

Από την πλευρά του ο κ. Haririan δήλωσε υπερήφανος που συνεργάζεται με την εταιρία Αφοί Ιωαννίδη, τονίζοντας ότι η δουλειά που κάνει η εταιρία είναι εξαιρετική. Δεν παρέλειψε, δε, να σημειώσει ότι παρά το γεγονός ότι η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο εύκολη, η BMW «τα πάει πολύ καλά, έχοντας 9 συνεργάτες στην Ελλάδα που κάνουν εκπληκτική δουλειά, όπως κάνει και ο Κώστας με τον αδερφό του, επενδύοντας για το μέλλον», δίνοντας, παράλληλα στον κ. Κώστα Ιωαννίδη και μια τιμητική πλακέτα, ως ελάχιστη αναγνώριση των όσων έχει προσφέρει στην BMW και στους πελάτες της η εταιρία.

Με την σειρά της η διευθύντρια πωλήσεων της BMW Hellas Βιβή Μπασκάκη, ευχαρίστησε την οικογένεια Ιωαννίδη «για την αφοσίωση και το πάθος που δείχνει τα τελευταία 12 χρόνια για την μάρκα BMW και τους πελάτες της, ενώ τώρα προχωράει μπροστά, επενδύοντας σ’ αυτή την σύγχρονη μονάδα της BMW που δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα του BMW Group από πλευράς αισθητικής, λειτουργικότητας και τεχνολογίας, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς», ενώ εξέφρασε την σιγουριά της ότι η εταιρία θα είναι καλοτάξιδη και στο μέλλον, «σύμφωνα με το πάθος που δείχνουν οι άνθρωποί της», όπως τόνισε η ίδια.

Η βραδιά συνεχίστηκε με το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων, ενώ στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στον εκθεσιακό χώρο και στο συνεργείο και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και τα νέα μοντέλα της BMW, συνοδεία μουσικής και εκλεκτού κρασιού και φαγητού.