Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των απολυμένων της ΒΦΛ

Ένα «ζεστό» απόγευμα στην Παλιά Μουσική με «οικοδεσπότη» τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Παναγίας και χορηγούς επαγγελματίες της Καβάλας που στηρίζουν τον αγώνα των απολυμένων

Σε γιορτινή, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, παρά τα προβλήματα επιβίωσης και τον σκληρό αγώνα για την επιστροφή στη δουλειά τους, οι απολυμένοι των Λιπασμάτων της Καβάλας διοργάνωσαν την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά τους στην Παλιά Μουσική. Τον χώρο παραχώρησε στο Σωματείο των Εργαζομένων –σήμερα απολυμένων– της ΒΦΛ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγίας «Το Κάστρο», ο οποίος ανέλαβε όλα τα σχετικά με τη διοργάνωση, που ήταν άψογη.

Τη διασκέδαση των 70 περίπου παιδιών που πήραν μέρος στην όμορφη γιορτή ανέλαβε η ομάδα των Παραμυθάδων της Καβάλας με επικεφαλής τον Χρήστο Τσίρκα. Τα παιδιά φωτογραφίζονταν δίπλα στον Αι- Βασίλη, ο οποίος τους πρόσφερε και ένα συμβολικό δώρο, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν  προσφορά από επαγγελματίες της πόλης.

Η ανάρτηση των απολυμένων στο facebook

«Η πιο πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή που έγινε ποτέ από εργαζομένους του εργοστασίου… γεμάτη αγάπη, συγκίνηση και ανθρωπιά. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, αλλά και όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτό και το οργάνωσαν.. αλλά πιο πολύ σε όλα αυτά τα παιδικά χαμόγελα, που γέμισαν τις καρδιές μας με αγάπη και την ψυχή μας με δύναμη, να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα!
Καλές γιορτές σε όλους!
Ευχόμαστε τη νέα χρονιά να μπορέσουμε να δώσουμε απλόχερα σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη, αυτά που όλοι μας έχουμε σε τεράστιες ποσότητες… αξιοπρέπεια, αγωνιστικότητα, ήθος, δύναμη, αλληλεγγύη και αγάπη».