Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας: Στόχος η περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών μέσα στο 2017

Η επιχείρηση δρομολογεί κινήσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού

Η αναβάθμιση των υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό και η εκτέλεση εργασιών για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του κεντρικού Σταθμαρχείου είναι στον σχεδιασμό της διοίκησης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για το 2017.

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης επισημαίνει ότι, καταρχήν  έχουν τοποθετήσει έναν υπάλληλο, ο οποίος βοηθάει τους επιβάτες κάποιας ηλικίας να επιβιβάζονται και να αποβιβάζονται στα λεωφορεία.

«Αυτό που σκεφτόμαστε επίσης να κάνουμε και πιστεύουμε ότι θα είναι μία λύση, είναι η  εξοικονόμηση κάποιων θέσεων στάθμευσης για τα λεωφορεία, προκειμένου να μην παρατηρούνται στο εξής φαινόμενα άναρχης στάθμευσης.  Στόχος μας είναι να μικρύνει η νησίδα που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο ώστε να μπορούν να σταθμεύουν διαγώνια οκτώ λεωφορεία.

»Από εκεί και πέρα, μέσα  στην μελέτη που έχουμε ολοκληρώσει, υπάρχει μια πρόταση να κατασκευάσουμε ένα κρεμαστό σκέπαστρο για  την προστασία των επιβατών από τις καιρικές συνθήκες, τόσο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όσο και του καλοκαιριού. Είναι μία λύση την οποία συζητήσαμε πάρα πολλές φορές. Πιστεύω, ότι χωρίς μεγάλο κόστος θα υπάρξει άμεσα αποτέλεσμα.

»Το σημαντικότερο είναι ότι οι επιβάτες δεν θα υφίστανται όλη αυτή την ταλαιπωρία. Η πρόταση έχει γίνει. Περιμένουμε να συζητηθεί λίγο πιο σοβαρά, ώστε να καταφέρουμε να αλλάξουμε την εικόνα στο κέντρο της πόλης. Θα γίνει ένα καταπληκτικό κτίριο, το οποίο θα είναι πολύ χρηστικό».