Έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Χατζηαναστασίου

Ο επί χρόνια αντιδήμαρχος και ένας από τους «μακροβιότερους» εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία 71 ετών

H Καβάλα θρηνεί από χθες την απώλεια ενός από τους πλέον σημαντικούς ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πλήθος καβαλιωτών αποχαιρέτησε τον Τάσο Χατζηαναστασίου, τον δημοτικό σύμβουλο και επί σειρά ετών Αντιδήμαρχο Καθαριότητας στον δήμο Καβάλας.

Ο Τάσος Χατζηαναστασίου ήταν αυτός που για 24 ολόκληρα χρόνια από τη θέση του και 32 συνολικά ως αιρετός, αντιμετώπιζε με προθυμία όλα τα παράπονα των καβαλιωτών και τους εξυπηρετούσε σε κάθε πρόβλημα που αντιμετώπιζαν αγόγγυστα και με αποτελεσματικότητα, υπηρετώντας άψογα την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους δημότες με υψηλό αίσθημα αφοσίωσης.

Άνθρωπος της «παλιάς σχολής» του αείμνηστου δημάρχου Καβάλας Λευθέρη Αθανασιάδη, βρίσκονταν μπροστά σε κάθε πρόβλημα και μαζί με τα συνεργεία του δήμου, εργάζονταν για ώρες μέχρι να δοθεί λύση.

Μόνο συγκυριακό δεν ήταν το γεγονός ότι στις περισσότερες εκλογικές αναμετρήσεις οι δημότες τον αναδείκνυαν με τη ψήφο τους πρώτο εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο! Η κηδεία του έγινε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 15:00 στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου.

Η δήμαρχος Καβάλας για το θάνατο του Τάσου Χατζηαναστασίου

«Με ιδιαίτερη θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο ενός εξαιρετικού οικογενειάρχη, ενεργού δημότη, ενός από τους μακροβιότερους δημοτικούς συμβούλους. Ήταν ένας δημότης που προσέφερε πάντα μεθοδικά και αθόρυβα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Συλληπητήρια ανακοίνωση ΝΕ Καβάλας ΠΑΣΟΚ

«Για τον πρόωρο θάνατο του  αγαπητού συντρόφου μας Τάσου Χατζηαναστασίου που τον διέκρινε μεγάλη όρεξη για κοινωνική προσφορά και η απαράμιλλη μαχητικότητα και αγωνιστικότητα του για τη διάδοση των ιδεών μας, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του και την ευχή να τους συνοδεύει η ευλογία του».