Ο Σύλλογος Τριτέκνων Καβάλας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων της ΠΕ Καβάλας, σε κατάμεστη αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης, όπου τα μέλη του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον πρόεδρο του συλλόγου Γρηγόρη Χιόνη για τις ενέργειες του συλλόγου σε τοπικό κυρίως επίπεδο, να γνωρίσουν το νέο ΔΣ και παράλληλα να επικυρώσουν τις ταυτότητες μέλους για το 2017, με τις οποίες μπορούν να έχουν εκπτώσεις σε πολλές επιχειρήσεις και υπηρεσίες της Καβάλας, Ελευθερούπολης και Χρυσούπολης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα που επανέλαβε την στήριξη και συνεργασία του δήμου στα αιτήματα του συλλόγου, με ιδιαίτερη αναφορά στην πρόσφατη απόφαση για απαλλαγή των δημοτικών τελών και για τους τριτέκνους, βάση οικονομικών κριτηρίων,  ο πατήρ Σάββας από την ενορία της Αγίας Ειρήνης ως εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη ΦΝΘ κ. Προκόπιου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος και η δημοτική σύμβουλος Καβάλας Μαρία Φραντζεσκάκη.

Επίτιμη καλεσμένη ήταν η παραολυμπιονίκης Ανθή Καραγιάννη, που είναι τέκνο τρίτεκνης οικογένειας και τιμήθηκε από το σύλλογο για την προσφορά της και τις επιδόσεις της στον αθλητισμό.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τον Χορευτικό Όμιλο Ποντίων Καβάλας που διασκέδασε με τους χορούς του μικρούς και μεγάλους, ενώ τα μικρά παιδιά ψυχαγωγήθηκαν από κλόουν, face painter και θεατρικές παραστάσεις στον προθάλαμο της αίθουσας.

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τα καταστήματα “Petra Jewellery”, «Kωτσόβολο», “Αntigoni”, φροντιστήριο Κονδυλίδου Βίλλυ και την ποτοποιεία «Το Δικό μας», για τις σεβαστές χορηγίες τους, καθώς και πλήθος καταστημάτων από Καβάλα και Ελευθερούπολη για τα δώρα που προσέφεραν στο σύλλογο.