Δωρέα δύο αναπηρικών αμαξιδίων στην ΠΝΟΗ

Η προσφορά έγινε από το ζεύγος Στέλλα Ρουκά-Γιόρενσεν και του συζύγου της Μάνφρεντ Γιόρενσεν, που ζουν και εργάζονται στο Άαχεν της Γερμανίας

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 προσφέρθηκαν στον Σύλλογο «ΠΝΟΗ» για το Παιδί & την Οικογένεια δύο αναπηρικά αμαξίδια. Η προσφορά έγινε από το ζεύγος Στέλλα Ρουκά-Γιόρενσεν και του συζύγου της Μάνφρεντ Γιόρενσεν, που ζουν και εργάζονται στο Άαχεν της Γερμανίας.

Τα αμαξίδια παραδόθηκαν παρουσία της κ. Αικατερίνης Ρουκά μητέρας της Στέλλας και του αδελφού της, κ. Απόστολου Ρουκά. Από την ΠΝΟΗ παραβρέθηκαν η Γενική Γραμματέας Νίκη Ανέστη και η Ταμίας Ελένη Ψυρούκη, οι οποίες και ευχαρίστησαν τους δωρητές για την προσφορά τους, αλλά για την εμπιστοσύνη τους προς τον Σύλλογο.

Ήδη το ένα παραδόθηκε στη μητέρα 14χρονου αγοριού που υποστηρίζεται από την ΠΝΟΗ πάρα πολλά χρόνια. Το δεύτερο θα δοθεί σε οικογένεια που θα υποδειχθεί από το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Σχολείου Δημοτικό και Νηπιαγωγείο και θα το έχει μεγάλη ανάγκη.

Την επαφή της Ρουκά Γιόρενσεν με την ΠΝΟΗ έκανε η φίλη και εθελόντρια Συμέλα Ζεϊτίδου, που βρίσκεται πάντα κοντά στον Σύλλογο.