Κοπή βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παληού

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου και της προέδρου της «Αλληλεγγύης» του δήμου Καβάλας Ευαγγελίας Δρακονάκη

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, στην ταβέρνα «Στο κουτούκι του Σαρρή», στον δεύτερο όροφο του Εμπορικού Κέντρου Καβάλας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παληού «Μέγας Αλέξανδρος», παρουσία δεκάδων μελών αλλά και φίλων, κατοίκων του οικισμού και μη.

Την καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος και η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Κοινωνική Αλληλεγγύη και Δημοτική Προσχολική Αγωγή» δήμου Καβάλας (και κάτοικος Παληού) Ευαγγελία Δρακονάκη.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε την ανάγκη οι κάτοικοι του Παληού να βρίσκονται κοντά στον Πολιτιστικό Σύλλογο, τον μοναδικό φορέα εκπροσώπησης του οικισμού, ενώ η κ. Δρακονάκη, αφού αρχικά μετέφερε τους χαιρετισμούς της Δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα η οποία δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω υποχρεώσεων, ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους κατοίκους του Παληού.

Η πρόεδρος της «Αλληλεγγύης» (και κάτοικος Παληού) Ευαγγελία Δρακονάκη, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σοφία Πανανή και τα μέλη της Διοίκησης Κώστας Τζίνας και Μάκης Περτζεμλίδης