Οι κατασκηνωτές μετράνε ήδη αντίστροφα για το… καλοκαίρι!

Κοπή βασιλόπιτας για την Pitsas Camp με κέφι και χορό, όπως κάθε χρόνο!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η κατασκήνωση Pitsas Camp καλωσόρισε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τη νέα χρόνια. Και φέτος, η μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Lucy γέμισε με τις φωνές και τα χαμόγελα των παιδιών που απαρτίζουν κάθε καλοκαίρι το αγαπημένο τους μέρος. Αφορμή για την εκδήλωση ήταν το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για το 2017, αλλά και η συνάντηση των κατασκηνωτών μετά από τόσον καιρό.

Από την κοπή της βασιλόπιτας αναδείχθηκαν τυχεροί που κέρδισαν όμορφα δώρα, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι κατασκηνωτές που χόρεψαν σε ξέφρενους ρυθμούς σχήματα που είχαν ετοιμάσει αποκλειστικά γι’ αυτήν τη ημέρα. Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι καλοκαιρινές… κραυγές, που ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους.

Κλίμα χαράς, συγκίνησης και αγάπης επικρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, κάνοντας αναδρομή στα καλοκαιρινά βράδια στην Pitsas Camp, απόδειξη πως η κατασκήνωση έχει για όλους ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους. Η βραδιά έκλεισε με τον ίδιο παλμό και κέφι, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη καλοκαιρινή συνάντηση, με την αντίστροφη μέτρηση να έχει ήδη ξεκινήσει!