Οι απολυμένοι της ΒΦΛ έκοψαν τη βασιλόπιτα του αγώνα

Μηνύματα αισιοδοξίας αλλά και ευχαριστήριο προς την κοινωνία της Καβάλας που τους στηρίζει στον αγώνα τους

Ανάμεσα σε κινητοποιήσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας, οι απολυμένοι της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων βρήκαν τον χρόνο αλλά και τη διάθεση να κόψουν το μεσημέρι της Τρίτης 31 Ιανουαρίου 2017 τη βασιλόπιτά τους για το νέο έτος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας παρουσία του προέδρου του ΕΥΚ Ευθύμη Μακρογιάννη ο οποίος από την πρώτη στιγμή στάθηκε κοντά στον αγώνα των -πρώην, πλέον- εργαζόμενων της λιπασματοβιομηχανίας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων στα Λπάσματα Καβάλας Νίκος Βογιατζίδης και ο Αντιπρόεδρος Σταύρος Μάνταλος

Το μήνυμα των εργαζομένων σε όλους τους Καβαλιώτες

«Αυτή η κοπή πίτας για εμάς έχει αποκτήσει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.
Είναι μία κοπή πίτας που μέσα από τον πολύμηνο και δίκαιο αγώνα μας, χαλυβδώνει τη θέλησή μας και ανανεώνει τους μεταξύ μας δεσμούς, έως την τελική μας δικαίωση.

Εμείς από την καρδιά μας προσφέρουμε ένα κομμάτι πίτας στην καθεμία και τον καθένα από εσάς που στάθηκε αλληλέγγυος στον αγώνα μας, αλλά και σε κάθε αγώνα που έχει σαν σκοπό την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη βελτίωση των βιωτικών όρων.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους τους συνταξιούχους συναδέλφους, που συνέβαλαν υλικά και οικονομικά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και τους “φούρνους Φελλαχίδη” και το “ζαχαροπλαστείο Ιωσηφίδη” για τα υπέροχα εδέσματα και γλυκίσματα που μας προσέφεραν απλόχερα».