Η ΠΝΟΗ ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία του Όλοι Μαζί Μπορούμε

Ο Σύλλογος για το Παιδί και την Οικογένεια ΠΝΟΗ, ευχαριστεί όλους όσοι συνέδραμαν στην επιτυχή δράση του ΣΚΑΙ Όλοι Μαζί Μπορούμε η οποία έλαβε χώρα την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στο Τελωνείο της Καβάλας, όπου με την πολύτιμη βοήθεια του ALPHA MEDIA GROUP και πλήθους εθελοντών συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πολίτες που τα έχουν ανάγκη. Ακολουθεί αναλυτικά το ευχαριστήριο της ΠΝΟΗΣ.

«Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 το πρωί η ΠΝΟΗ παρέλαβε 1.800 κιλά τρόφιμα από τον οργανισμό Όλοι Μαζί Μπορούμε. Ο παραπάνω οργανισμός  σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ κάνουν συνεχώς καμπάνια για την υποστήριξη οικογενειών που βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση σε όλη την χώρα.

Η ΠΝΟΗ έχει επιλεγεί και θα υποστηρίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα με ποσότητες τροφίμων. Το τοπικό ALPHA MEDIA GROUP και ο κ. Κώστας Τσίγκας συνέβαλαν πολύ στο να ενταχθεί η ΠΝΟΗ σε αυτή την τακτική υποστήριξη με τρόφιμα.

Μέρος των τροφίμων ήδη δόθηκε στα 2 Κοινωνικά Παντοπωλεία Καβάλας και Κρηνίδων για την υποστήριξη των δικαιούχων οικογενειών και αυτό τον μήνα. Τα υπόλοιπα τρόφιμα θα διατεθούν στις οικογένειες της ΠΝΟΗΣ.

Ευχαριστούμε το Όλοι Μαζί Μπορούμε, τον ΣΚΑΙ, το ALPHA MEDIA GROUP και τον κ. Κώστα Τσίγκα, γιατί όταν κάτι γίνεται συλλογικά αποκτά και μεγαλύτερη δύναμη και πετυχαίνει πολλά περισσότερα για τον συνάνθρωπό μας που πλήττεται».