«Βροχή» οι κλήσεις στη Βενιζέλου από τη Δημοτική Αστυνομία Καβάλας

«Σαφάρι» έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αστυνομία Καβάλας εδώ και μερικές μέρες για τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στις εσοχές προσωρινής στάθμευσης επί της οδού Βενιζέλου στην Καβάλα.

Οι κλήσεις για παράνομη στάθμευση πέφτουν… βροχή ιδίως τις απογευματινές ώρες, με το πρόστιμο να ανέρχεται στα 80 ευρώ (40 ευρώ αν πληρωθεί εντός 10 ημερών).

Οι εντατικές περιπολίες της Δημοτικής Αστυνομίας φαίνεται να έχουν, προς το παρόν, αποτέλεσμα, καθώς οι σταθμεύσεις στις εσοχές τις εν λόγω οδού έχουν περιοριστεί, χωρίς, όμως, να εξαλειφθούν πλήρως, κάτι που έγινε και στο παρελθόν, αλλά όταν σταμάτησαν οι έλεγχοι, το φαινόμενο του… συνωστισμού των σταθμευμένων οχημάτων επανήλθε.

Να σημειωθεί ότι εσοχές προσωρινής στάθμευσης δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της περιοχής, καθώς και τους γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, ωστόσο γρήγορα οι θέσεις από προσωρινές έγιναν… μόνιμες, δημιουργώντας πρόβλημα σ’ εκείνους που έχουν ουσιαστικό λόγο να σταματήσουν για λίγα λεπτά και αναγκάζονται να διπλοσταθμεύουν, δημιουργώντας με τη σειρά τους κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στη Βενιζέλου.