Οι υπάλληλοι του δήμου Παγγαίου έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά τους

Καθοριστική για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου χαρακτήρισε τη συμβολή τους ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του δήμου Παγγαίου το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου στο κατάμεστο Αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από εκπροσώπους του κλήρου, παρουσία του δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη, αντιδημάρχων, πλήθους δημοτικών συμβούλων και εργαζομένων του δήμου.

Χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκόμενους απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος εκφράζοντας τις εγκάρδιες ευχές του για μια χρονιά ιδιαιτέρως ευλογημένη, με Υγεία, Υπομονή, Αγάπη και Πίστη στον Θεό.

Ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, αφού ευχαρίστησε τους εργαζομένους για την αγαστή συνεργασία, ευχήθηκε σε όλους να είναι υγιείς και τυχεροί σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

Παράλληλα, τόνισε ότι η συνέπειά τους είναι καθοριστική για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου Παγγαίου, καλώντας τους να παραμείνουν παραγωγικοί και να συνεχίσουν να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες.