Ρούχα, παπούτσια και κλινοσκεπάσματα σε έχοντες ανάγκη μοιράζει η τοπική εκκλησία

Παραλαβή μεγάλης ποσότητας ρούχων και υποδημάτων, σεντονιών και κουβερτών από το Κέντρο Ιματισμού

Το Κέντρο Διανομής Ιματισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου (οδός Κάδμου και Σωκράτους γωνία) συνεχίζει αδιάκοπα τα τελευταία πέντε και πλέον χρόνια τη δωρεάν διανομή και τη διάθεση ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων σε οικονομικά αδυνάτους αδελφούς. Πρόσφατα παρέλαβε μεγάλη ποσότητα ρούχων και υποδημάτων, σεντονιών και κουβερτών και θα ενταθεί η προσπάθεια της αμέσου διανομής τους.

Πιο συγκεκριμένα, μαζί με τα κλινοσκεπάσματα, που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, τα είδη ρουχισμού διακρίνονται σε  ανδρικά, γυναικεία και παιδικά, γι’ αυτό και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 5 με 7 το απόγευμα, αφού πρώτα εφοδιαστούν με το σχετικό σημείωμα του Εφημερίου της Ενορίας τους, να παραλάβουν εντελώς δωρεάν τα αναγκαία γι’  αυτούς είδη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης: «στους κρίσιμους καιρούς μας, που οι ανάγκες μεγαλώνουν, δίνεται η ευκαιρία από την Εκκλησία σε όσους ταλαιπωρούνται και δοκιμάζονται να ελαφρυνθούν με διακριτικότητα και καλή διάθεση».