Αναβολή στη συνάντηση των βουλευτών με τη Θεανώ Φωτίου

Εκτιμήθηκε ότι θα πρέπει να εκτιμηθούν όλα τα νεότερα στοιχεία μετά τη σύσκεψη φορέων της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2017 και πριν από αυτήν που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Παρασκευή 24 του ίδιου μήνα

Μετά τη σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου για το μέλλον του Ιδρύματος της Αγίας Μαρίνας (διαβάστε σχετικά εδώ), οι βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Κώστας Μορφίδης και Γιώργος Παπαφιλίππου επρόκειτο να συμμετέχουν σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2017 με την αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, όπως είχε γράψει την περασμένη εβδομάδα το KAVALA POST (εδώ).

Ωστόσο, το ραντεβού αυτό δεν έγινε, καθώς εκτιμήθηκε ότι θα πρέπει τα νέα στοιχεία που προέκυψαν να αξιολογηθούν προηγουμένως. Ήδη, ένας αναλυτικός φάκελος βρίσκεται στο υπουργείο Εργασίας και αναμένεται να οριστεί εκ νέου συνάντηση των βουλευτών με την κ. Φωτίου, ει δυνατόν πριν την επόμενη σύσκεψη φορέων που πρόκειται να πραγματοποιηθεί και πάλι στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017.