Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-παράρτημα Καβάλας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου το παράρτημα Νομού Καβάλας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στην ταβέρνα «Μελτέμι».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Τζατζάρης, ο περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Μεταξάς, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Καβάλας Σταύρος Κιβράκης, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευθερούπολης κ. Εμμανουηλίδης και πλήθος κόσμου.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-παράρτημα Καβάλας ευχαριστεί όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, καθώς και για τις ευχές τους για ευτυχισμένη και εποικοδομητική χρονιά γεμάτη υγεία.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο site της Ομάδας εδώ ή στο Facebook στο παράρτημα Καβάλας εδώ) συνεχίζει τις δράσεις της με γνώμονα τον σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, αλλά και την άρτια εκπαίδευση των υποψήφιων διασωστών (δείγμα της οποία μπορείτε να δείτε εδώ).