Η καρδιά των φίλων της μοτοσυκλέτας της ΑΜ-Θ «χτύπησε» στη Νέα Πέραμο

Παρά τη βροχή, πάνω από 150 μοτοσυκλετιστές από 19 Μοτολέσχες φιλοξενήθηκαν από τη Μοτολέσχη της Νέας Περάμου με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας

Στη Νέα Πέραμο φιλοξενήθηκε σήμερα Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των Μοτολεσχών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συγκεκριμένα στο cafe-bar MAD HOUSE.

Φέτος την διοργάνωση της εκδήλωσης την ανέλαβε η Μοτολέσχη Νέας Περάμου και την τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από 19 Μοτολέσχες και πλήθος μοτοσυκλετιστών.

Παρά τον άσχημο καιρό, πάνω από 150 φίλοι της μοτοσυκλέτας από όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, την οποία στήριξαν και αρκετοί χορηγοί, λαμβάνοντας τα εύσημα και τις θερμές ευχαριστίες από τη Μοτολέσχη Νέας Περάμου.

Παράλληλα, μοιράστηκαν σε όλους τους μοτοσυκλετιστές που ήρθαν από άλλες περιοχές, ενημερωτικά φυλλάδια με τα αξιοθέατα της Νέας Περάμου και της ευρύτερης περιοχής, καθώς ένας από τους σκοπούς της τοπικής Μοτολέσχης, πέρα από την ενασχόληση με ό,τι έχει να κάνει με τις μηχανές, είναι και η προβολή της περιοχής.

Για την ιστορία, το φλουρί φέτος «έπεσε» στη Μοτολέσχη Κομοτηνής.