Καβάλα: Μάχη για τη ζωή της δίνει ποδηλάτισσα που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε

Το συμβάν σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα και η 51χρονη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Μάχη για τη ζωή της στο Νοσοκομείο Καβάλας δίνει μια ποδηλάτισσα που εγκαταλείφθηκε τραυματισμένη στο οδόστρωμα την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Εφημερίδας Χρόνος της Κομοτηνής που αναφέρει τα εξής: Η περίπτωση της γυναίκας απασχόλησε τον «Χ» όταν έγινε γνωστό από μαρτυρίες ότι ο τραυματισμός ήταν συνέπεια τροχαίου ατυχήματος, όταν αυτοκίνητο χτύπησε την μπροστινή ρόδα του ποδηλάτου, έριξε κάτω την ποδηλάτισσα και άμεσα απομακρύνθηκε από το σημείο.

Η γυναίκα εντοπίστηκε πεσμένη από περαστικούς στις 5 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, μεταξύ των οδών Απόλλωνος και Κουντουριώτου στην περιοχή της Ρέμβης στην Κομοτηνή. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Εκεί μετά την πρώτη αξονική στην οποία υποβλήθηκε, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Καβάλας. Αυτό έγινε μέσα στις επόμενες ώρες της ίδιας μέρας. Εκεί υποβλήθηκε ξανά σε αξονική, με τους γιατρούς να αποφαίνονται ότι απαιτείται χειρουργική επέμβαση. Η επέμβαση έγινε, όπως μας ενημέρωσαν οικείοι της γυναίκας και από τότε νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα.

Οι πρώτες αναφορές από το σημείο όπου βρέθηκε πεσμένη η ποδηλάτισσα, ανέφεραν ότι ένα γκρι όχημα χτύπησε την μπροστινή ρόδα του ποδηλάτου, με συνέπεια η γυναίκα να χάσει την ισορροπία της και να χτυπήσει στο οδόστρωμα. Μαρτυρίες αυτοπτών συνέλεξαν οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο, όμως άφησαν να εννοηθεί ότι ίσως το ποδήλατο δεν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, αλλά ίσως η ποδήλατισσα έπεσε μόνη της. Γι’ αυτό, όπως μας ενημέρωσαν οι οικείοι της εξετάστηκε το ενδεχόμενο η 51χρονη να υπέστη εγκεφαλικό. Όμως οι εξετάσεις που διενεργήθηκαν έδειξαν ότι η βλάβη στον εγκέφαλο οφείλεται σε χτύπημα. Αυτό εξηγεί και την περίπτωση η γυναίκα να κατέληξε με το κεφάλι στο οδόστρωμα.

Όμως ακόμα και αν το ποδήλατο τελικά δεν χτυπήθηκε από όχημα, αλλά ίσως πέρασε πολύ κοντά του με συνέπεια η ποδηλάτισσα να τρομοκρατηθεί, να χάσει την ισορροπία της και να πέσει κάτω, γιατί ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε; Τα ερωτηματικά πολλά για τους συγγενείς της άτυχης γυναίκας, που δίνει τη δική της μάχη για να επιστρέψει γερή και δυνατή στο παιδί και τον σύζυγό της. Η έκκληση που κάνουν είναι να πέσει φως στην υπόθεση τραυματισμού της γυναίκας. Άλλωστε οι μαρτυρίες νεαρών κοριτσιών έλεγαν σαφώς για ένα αυτοκίνητο που χτύπησε το ποδήλατο στην μπροστινή ρόδα και στη συνέχεια απομακρύνθηκε. Η έρευνα της αστυνομίας μπορεί και πρέπει να δώσει απαντήσεις.

Η φωτογραφία είναι αρχείου