Αγγλικός… καιρός την Κυριακή της Αποκριάς, αίθριος την Καθαρά Δευτέρα

Αλλάζει ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Καβάλα με πρόσκαιρες βροχές και ομίχλη το Σαββατοκύριακο, ενώ το πέταγμα του χαρταετού θα γίνει με ήλιο αλλά χωρίς αέρα

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού στην Καβάλα από αύριο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, με βροχές και ομίχλη κυρίως το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και την Κυριακή, ενώ την Καθαρά Δευτέρα οι εκδρομείς φαίνεται ότι θα… δυσκολευτούν να πετάξουν τον χαρταετό λόγω άπνοιας, ωστόσο οι… επίγειες δραστηριότητες θα ευνοηθούν από την ηλιοφάνεια και την άνοδο της θερμοκρασίας.

Ακολουθεί η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Καβάλα.

Σάββατο

Σχεδόν νεφελώδης το πρωί, μεταβαλλόμενος σε νεφελώδη το απόγευμα. Κατά τόπους ελαφρά ομίχλη το πρωί και μικρή πιθανότητα βροχής. Μέγιστη θερμοκρασία 14°. Άνεμος ανατολικός, σχεδόν άπνοια το πρωί, στρεφόμενος σε νότιο-νοτιοανατολικό το απόγευμα. Για το βράδυ προβλέπεται πλήρης νεφοκάλυψη με αυξημένη πιθανότητα βροχής και κατά τόπους ελαφρά ομίχλη. Ελάχιστη θερμοκρασία 10°. Άνεμος ανατολικός περίπου 4 km/h το βράδυ, μεταβαλλόμενος σε 10 km/h μετά τα μεσάνυχτα.

Κυριακή της Αποκριάς

Έντονη πλήρης νεφοκάλυψη το πρωί, μεταβαλλόμενος σε νεφελώδη το απόγευμα. Κατά τόπους ελαφρά ομίχλη, ενώ είναι αυξημένη η πιθανότητα βροχής το πρωί, αργότερα μια μικρή πιθανότητα βροχής το απόγευμα. Μέγιστη θερμοκρασία 12°. Άνεμος ανατολικός περίπου 8 km/h. Σχεδόν νεφελώδης προς νεφελώδη το βράδυ, μεταβαλλόμενος σε εν μέρει ως σχεδόν νεφελώδη μετά τα μεσάνυχτα. Κατά τόπους ελαφρά ομίχλη. Μικρή πιθανότητα βροχής. Ελάχιστη θερμοκρασία 8°. Άνεμος βορειοανατολικός, σχεδόν άπνοια.

Καθαρά Δευτέρα

Μερικώς έως κυρίως ηλιοφάνεια. Μέγιστη θερμοκρασία 16°. Άνεμος νότιος περίπου 3 km/h.

Αναλυτικότερη πρόγνωση μπορείτε να δείτε στη σελίδα του meteokav εδώ.