Έργα και… πολλές ημέρες στην Αρτέμιδος

Κάτοικοι της συγκεκριμένης οδού δυσανασχετούν για τον «αποκλεισμό» τους από τον... έξω κόσμο και επισημαίνουν ότι τα έργα διαρκούν υπέρ το δέον

Δυσφορία έχουν προκαλέσει τα έργα αποκατάστασης της ασφάλτου στην οδό Αρτέμιδος στα Ποταμούδια στην Καβάλα στους κατοίκους της εν λόγω οδού, αλλά και των παραπλεύρων.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι τα έργα διαρκούν πολλές μέρες, προκαλώντας προβλήματα στην καθημερινότητά τους, στην πρόσβασή στα σπίτια τους και ειδικά στο θέμα της στάθμευσης των οχημάτων τους, ενώ δυσανασχετούν για το γεγονός ότι η γειτονιά των Ποταμουδίων έχει κοπεί στα δύο.

Στη συγκεκριμένη οδό έχει ξηλωθεί όλη η άσφαλτος και (προφανώς) θα αντικατασταθεί από καινούρια, ενώ τα έργα έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου μια βδομάδα. Να σημειωθεί ότι ο δρόμος έχριζε παρεμβάσεων, καθώς το οδόστρωμα παρουσίαζε πολλά προβλήματα και λόγω και της μεγάλης κλίσης του δρόμου, έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια των οδηγών και την «ακεραιότητα» των οχημάτων τους.

Πάντως, για την ιστορία, είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες που οι κάτοικοι του συγκεκριμένου δρόμου νιώθουν… αποκλεισμένοι, καθώς κατά το πέρασμα της «Αριάδνης» και για 5 μέρες μετά, ήταν φύσει αδύνατο να διέλθει αυτοκίνητο ή πεζός. Αυτή τη φορά, πάντως, ο δρόμος είναι (προσωρινά) απροσπέλαστος για καλό.