Αγνώριστη η Αρτέμιδος μετά την ασφαλτόστρωση

Ολοκληρώθηκαν τα έργα και εκ του αποτελέσματος άξιζε η υπομονή που επέδειξαν οι κάτοικοι καθώς ο δρόμος έγινε... καινούριος

Δεν πέρασαν λίγες μέρες μετά τη δυσανασχέτηση των κατοίκων της οδού Αρτέμιδος στα Ποταμούδια για τα έργα που διήρκεσαν αρκετές μέρες (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ) και σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου η οδός είναι σχεδόν έτοιμη προς παράδοση και… αγνώριστη.

Το στρώσιμο της καινούριας ασφάλτου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας, με τα συνεργεία να δουλεύουν ασταμάτητα από το πρωί και μέχρι το βράδυ θα έχει «δέσει» το ασφαλτικό σκυρόδεμα και το Σάββατο, το πολύ την Κυριακή, ο δρόμος θα παραδοθεί προς χρήση.

Απομένει η αποκατάσταση των πεζοδρομίων για να ολοκληρωθεί πλήρως η αποκατάσταση της οδού, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος δρόμος ήταν σε κακή κατάσταση, θυμίζοντας σε ορισμένα σημεία «βομβαρδισμένο» τοπίο, εγκυμονώντας κινδύνους για τους οδηγούς και τα οχήματά τους, λόγω και της μεγάλης κλίσης του. Μετά τα έργα, πάντως, ο κεντρικός δρόμος των Ποταμουδίων έχει αλλάξει μορφή και δε θυμίζει σε τίποτα τους κακοτράχαλους (στην πλειοψηφία τους) δρόμους των ιστορικών γειτονιών της Καβάλας.