Επιχείρηση αντικατάστασης κάδων απορριμμάτων στην παραλιακή ζώνη της Καβάλας

Σταδιακά θα αντικατασταθούν όλοι οι σπασμένοι πράσινοι κάδοι της Καβάλας, ενώ με αμείωτο ρυθμό θα συνεχιστούν και οι «εξορμήσεις» του Τμήματος Καθαριότητας του δήμου όπου και όποτε υπάρχει ανάγκη

Σε διαρκή… κίνηση βρίσκεται το Τμήμα Καθαριότητας του δήμου Καβάλας. Τελευταία «εξόρμηση» ήταν αυτή της αντικατάστασης όλων των πράσινων κάδων απορριμμάτων από καινούργιους στο παραλιακό μέτωπο της Καβάλας, ήτοι στη Λεωφόρο Βασιλέως Παύλου και στην Εθνικής Αντίστασης.

Μάλιστα η αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Καθαριότητας και Πρασίνου Κορίνα Χιώτη- Πρασά ανάρτησε και σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες αποτυπώνουν τη διαδικασία της αντικατάστασης των κάδων από το προσωπικό του δήμου.

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω ενέργεια έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατες εξορμήσεις των συνεργείων του Τομέα Καθαριότητας του δήμου σε διάφορα σημεία της Καβάλας (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ) που έχριζαν επεμβάσεων, ενώ όσον αφορά τους κάδους, σταδιακά θα αντικατασταθούν όλοι όσοι είναι σπασμένοι ή τρύπιοι.