Η Καβάλα φωνάζει δυνατά Let‘s do it Greece!

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την Κυριακή 2 Απριλίου, ενώ έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 40 σύλλογοι και φορείς και συνολικά 1.000 εθελοντές από όλο τον δήμο Καβάλας, για την υλοποίηση δράσεων σε 38 σημεία εντός του δήμου

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, όλη η Ελλάδα θα κινείται σε ρυθμούς εθελοντισμού! Για 6η συνεχόμενη χρονιά, σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα, εθελοντές συμμετέχουν στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση Let‘s do it Greece.

Πρόκειται για μια εθελοντική εκστρατεία που θα συμμετέχουν εθελοντικές ομάδες, σχολεία, πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς με βασικό σκοπό να διαδοθεί το μήνυμα του εθελοντισμού, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλη τη χώρα!

Ο δήμος Καβάλας, μέσω της Διεύθυνσης Ποιότητας Ζωής, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας πάνω σε θέματα περιβαλλοντικής αγωγής, συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή την κοινή εθελοντική δράση και συμμετέχει ενεργά.

Η Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής έχει αναλάβει το συντονισμό των εθελοντικών δράσεων που θα δηλωθούν, παρέχοντας κάθε δυνατή διευκόλυνση και όλα τα τεχνικά μέσα (σακούλες, γάντια, υλικά βαφής, κάδους, αυτοκίνητα για την μεταφορά των απορριμμάτων κ.α.). Το σύνθημα της δράσης είναι «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!».

Για την Κυριακή 2 Απριλίου, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 40 σύλλογοι/ομάδες/φορείς, 30 μεμονωμένοι εθελοντές που στο σύνολο φθάνουν τους περίπου 1.000 εθελοντές από όλο τον δήμο Καβάλας, για την υλοποίηση δράσεων σε 38 σημεία εντός του δήμου Καβάλας.

 

Ιστότοπος εκστρατείας: http://letsdoitgreece.org/