Αποστολή των Γιατρών του Κόσμου στον δήμο Νέστου

Εμβολιασμοί ευπαθών ομάδων 24 και 27 Μαρτίου στα Δημοτικά Διαμερίσματα Χρυσοχωρίου και Πηγών με τη συνδρομή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και του Ροταριανού Ομίλου Νεάπολις

Η αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ προς τους Γιατρούς του Κόσμου, οι οποίοι μεριμνούν για την υγεία των πιο ευπαθών ομάδων, προβαίνοντας κυρίως σε εμβολιασμούς παιδιών, συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα του έργου των Γιατρών του Κόσμου ο Ροταριανός Όμιλος Νεάπολις με την ευγενική χορηγία της φαρμακευτικής εταιρείας PFIZER προσφέρει και αυτός τη δική του συμπαράσταση με τη χορηγία 100 εμβολίων, διευκολύνοντας την προσπάθεια των Γιατρών του Κόσμου.

Στη συγκεκριμένη αποστολή θα γίνει επίσκεψη την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 την Κοινότητα Χρυσοχωρίου του αντίστοιχου Δημοτικού Διαμερίσματος του δήμου Νέστου και τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 το Αγροτικό ιατρείο του Δημοτικού Διαμερίσματος Πηγών του δήμου Νέστου  με παιδιάτρους, νοσηλευτές και διοικητικούς για εμβολιασμό ανασφάλιστων παιδιών κυρίως Ρομά. Οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιηθούν στην Κοινότητα Χρυσοχωρίου και στο Αγροτικό ιατρείο Πηγών από τις 09:00 ως τις 14:00.

Τα εμβόλια είναι δωρεά της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, του Ροταριανού Ομίλου Νεάπολις με την ευγενική χορηγία της φαρμακευτικής εταιρείας PFIZER και των Γιατρών του Κόσμου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή των Γιατρών του Κόσμου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα ακόλουθα τηλέφωνα:

Γραφείο Παραρτήματος Καβάλας: 2510 227224

Υπεύθυνη Παραρτήματος: Άννα Γιοβανιού: 6934 179335