Νέο ΔΣ για το Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης «Άγιος Γεώργιος» Καβάλας

Το ΔΣ του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης «Άγιος Γεώργιος» Καβάλας ευχαριστεί τα μέλη του, που τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 συμμετείχαν στην τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Airotel Galaxy.

Σύμφωνα με τον απολογισμό, τη διετία που πέρασε παράχθηκε ένα σημαντικό έργο προς όφελος των παιδιών και κατακτήθηκαν σημαντικοί στόχοι που τέθηκαν από το απερχόμενο ΔΣ, όπως η αναγνώριση-πιστοποίηση του Σωματείου ως Φορέα παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΦΕΚ Β΄937/06-04-2016), η δημιουργία Ταμείου Στήριξης των παιδιών που απομακρύνονται λόγω νομικού πλαισίου από το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας, συνεχίστηκε η ενημέρωση του ευρύ κοινού με μια μοναδική και σημαντική Πανελλαδικής εμβέλειας Ημερίδα για την προώθηση της Αναδοχής και της Παιδοθεσίας, επιπλέον έγιναν δράσεις για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Π.Π.Π. Καβάλας κλπ.

«Όλα γίνανε χάρη σε εσάς που στηρίζεται το έργο μας και τον κοινό σκοπό μας! Σημαντική ήταν και η στήριξη των μελών του απερχόμενου ΔΣ, τα οποία ευχαριστούμε από καρδιάς για τη σημαντική συμβολή και στήριξη της αντιπροέδρου κ. Ελένης Γιάννου σε κάθε εκδήλωση που διοργανώσαμε, την άκρως τακτική και με πλήρη διαφάνεια τήρηση των οικονομικών από την ταμία κ. Όλγα Μάρτου, τον άρτιο συντονισμό των δράσεών μας από τη γενική γραμματέα κ. Αικατερίνη Βασιλοπούλου-Ταουσάνη και την κ. Θώμη Αγγέλου που ως υπεύθυνη οπτικής επικοινωνίας και σύμβουλος Διοργάνωσης Εκδηλώσεων έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεών μας», αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή

Διοικητικό Συμβούλιο: Παναγιώτης Αγαπητός του Αναστασίου, Βασιλοπούλου-Ταουσάνη Αικατερίνη του Θωμά, Ελένη Γιάννου του Δημητρίου, Μελίνα Παπακωνσταντίνου του Κυριαζή, Μαρίνα Φιλιππίδου του Βασιλείου.

Αναπληρωματικοί: Αντώνης Κάτανας του Γεωργίου, Γεώργιος Περιφεράκης του Εμμανουήλ, Ελένη Σοφιανίδου του Ευσταθίου, Ανθή Σπηλιοπούλου του Στέφανου και Έλενα Φλούδα του Ευαγγέλου.

Εξελεγκτική Επιτροπή: Έλσα Αυλωνίτου του Σπυρίδων, Φωτεινή Καραγιαννίδου του Νικόλαου, Ελισάβετ Χριστοφόρου του Αθηνόδωρου.