Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας για τη δίκη «Πατριωτών» κατά Αντιεξουσιαστών

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καβάλας και δύο υποθέσεις που αφορούν στον δήμο Παγγαίου

Ιδιαίτερη κινητικότητα παρουσιάζει σήμερα το Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας, καθώς στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καβάλας εκδικάζονται ουκ ολίγες υποθέσεις με «δημόσιες» προεκτάσεις. Αισθητή είναι η παρουσία της Αστυνομίας, καθώς μία από τις δίκες αφορά σε μήνυση για ηθική αυτουργία που κατέθεσαν μέλη της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας κατά συγκεκριμένου ατόμου που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο για… ηθική αυτουργία σε επεισόδιο ξυλοδαρμού που σημειώθηκε το καλοκαίρι του 2014 στο Πάρκο Φαλήρου!

Επί του ακροατηρίου επίσης συζητούνται και δύο υποθέσεις που αφορούν (και πάλι!) στον δήμο Παγγαίου. Η πρώτη αφορά σε καταγγελία του πρώην δημάρχου Ελευθερών Χαράλαμπου Χρυσανίδη κατά της διαδικασίας ανάδειξης μειοδότη για τον Βιολογικό Καθαρισμό της Ελευθερούπολης με κατηγορούμενο τον τ. δήμαρχο Παγγαίου Βασίλη Ξουλόγη και τρεις υπαλλήλους του δήμου.

Η δεύτερη υπόθεση έχει «αστικά» χαρακτηριστικά, καθώς πρόκειται για μήνυση που κατέθεσε ο κ. Ξουλόγης κατά του Χρήστου Μποσμπότη για συκοφαντική δυσφήμιση. Η μήνυση του τ. δημάρχου ήρθε ως «προϊόν» χαρακτηρισμών που εξαπέλυσε ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου κατά του προσώπου του μέσω… facebook!