Επιχείρηση «καθαρά συντριβάνια» στην Καβάλα

Το Τμήμα Καθαριότητας του δήμου καθάρισε την Πέμπτη 23 Μαρτίου τρία συντριβάνια στο κέντρο της πόλης, ενώ σήμερα συνεχίζεται ο καλλωπισμός κι άλλων σημείων-«Επιστρατεύτηκε» και το όχημα-σκούπα για τον καθαρισμό των δρόμων

Στις… επάλξεις βρίσκεται το Τμήμα Καθαριότητας δήμου Καβάλας, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που «ανέβασε» στη σελίδα του Τμήματος σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ο Κυριάκος Βουλγαρέλης.

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου το συνεργείο Καθαριότητας του δήμου καθάρισε (πλύσιμο και απολύμανση) με ειδικό πιεστικό τρία συντριβάνια στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα το συντριβάνι (φώκια) του Δημοτικού Κήπου Καβάλας, το συντριβάνι-καταρράκτης επίσης στον Δημοτικό Κήπο και το συντριβάνι της Λέσχης Αξιωματικών έναντι του Δημοτικού Κήπου.

Η αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Καθαριότητας και Πρασίνου Κορίνα Χιώτη-Πρασά διαβεβαίωσε ότι οι εξορμήσεις καλλωπισμού του κέντρου της πόλης θα συνεχιστούν και την Παρασκευή 24 Μαρτίου, ενώ σειρά έχουν οι γειτονιές της Καβάλας.

Πάντως, αρκετοί πολίτες διερωτώνται αν θα καθαριστούν (και θα λειτουργήσουν) τόσο το «πολύπαθο» συντριβάνι της κεντρικής πλατείας όσο και το εγκαταλελειμμένο συντριβάνι του πάρκου Φαλήρου, το οποίο ανήκει και επίσημα, πλέον, στον δήμο Καβάλας.

Στους δρόμους της πόλης επιχειρεί και το σάρωθρο, το όχημα-σκούπα του δήμου Καβάλας, ένα αποτελεσματικό «όπλο» στη μάχη για περισσότερο καθαρές οδούς, νησίδες και ρείθρα.