Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στην Καβάλα

Η εκπαιδευτική κοινότητα τίμησε τους ήρωες του '21 με την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, ενώ το Σάββατο 25 Μαρτίου οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης στις 11:30

Με την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων από σπουδαστές και μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, προσκόπων και μελών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στο Ηρώο της Καβάλας ξεκίνησαν την Παρασκευή 24 Μαρτίου οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Αμέσως μετά ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί στο Ηρώο της πόλης από ομάδες μαθητών Γενικών Λυκείων της πόλης, της Ένωσης Ποντίων Σπουδαστών του ΤΕΙ ΑΜ-Θ και χορευτικών Πολιτιστικών Συλλόγων, ενώ το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των αρχών και των υπαλλήλων των πολιτικών, δικαστικών και στρατιωτικών υπηρεσιών, των ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, οργανισμών και τραπεζών στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας «Γεώργιος Παυλίδης», όπου παρακολούθησαν ομιλία από την πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Καβάλας Φιλιππία Κοχλιαρίδου.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με την Επίσημη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκοπίου, την Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνων στο Ηρώο της πόλης και με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο της Καβάλας στις 11:30 (ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να το δείτε εδώ).