Μεγαλειώδης και με πολύ κόσμο η παρέλαση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Καβάλα (φωτογραφίες)

Ο καλός καιρός ευνόησε γονείς και παιδιά να κατέβουν στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης και να παρακολουθήσουν τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, η οποία κάθε χρόνο αποκτάει όλο και περισσότερους συμμετέχοντες

Εκατοντάδες κόσμου κατηφόρισε στην παραλιακή λεωφόρο της Καβάλας για να παρακολουθήσει το Σάββατο 25 Μαρτίου τη μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων της πόλης, αλλά και μαθητές του Παληού, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης-παράρτημα Καβάλας, των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, του Σώματος Ελλήνων Οδηγών, πρόσκοποι και οπλίτες της ΧΧ Μεραρχίας Τεθωρακισμένων, παρήλασαν κάτω από τον ζεστό ήλιο.

Το πιο ζεστό χειροκρότημα, πάντως, απέσπασαν τα παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Καβάλας, τα οποία ανταπέδωσαν με ένα ζεστό χαμόγελο.

Φέτος, πάντως, οι συμμετέχοντες ήταν ακόμα περισσότεροι σε σύγκριση με πέρσι, καθώς προστέθηκαν νέοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, όπως ο Σύλλογος Προυσαλιωτών Καβάλας.