Σάλος στο facebook με τον 60χρονο που «έλιωσε» γατάκι στην Παναγία

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο δράστης πάτησε με το πόδι του το μικρό ζώο, αφού προηγουμένως το προσέλκυσε με ένα... ψαροκόκκαλο!

Το μεσημέρι της Κυριακής 26 Μαρτίου 2017, ο πρώην πρόεδρος του «Αισώπου» και μέλος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (ΠΦΠΟ) Γιώργος Ρουσόπουλος «ανέβασε» στο προφίλ του στο facebook μια καταγγελία για έναν 60χρονο ο οποίος την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, ενώ έτρωγε με παρέα σε ταβέρνα στη συνοικία της Παναγίας, «εκτέλεσε» με το πόδι του ένα μικρό γατάκι, αφού προηγουμένως το προσέλκυσε ο ίδιος στο τραπέζι κραδαίνοντας ένα ψαροκόκκαλο!

Το γεγονός κατήγγειλε στην Αστυνομία η Α.Μ. η οποία βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό, με αποτέλεσμα ο δράστης να βρίσκεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες του Νόμου περί κακοποίησης ζώων. Η ίδια έχει ήδη κοινοποιήσει το περιστατικό και στη Σελίδα του Συλλόγου «Σε προστατεύω», ζητώντας τη συνδρομή τυχόν μαρτύρων στο περιστατικό, έτσι ώστε να στοιχειοθετηθεί ακόμη καλύτερα η υπόθεση.

Η καταγγελία Ρουσόπουλου «μετράει» ήδη δεκάδες Κοινοποιήσεις και ακόμη περισσότερα σχόλια, τα περισσότερα εκ των οποίων «ζητούν» την παραδειγματική τιμωρία του δράστη ο οποίος είχε το θράσος να προβεί σε μία τέτοια πράξη μπροστά στα μάτια θαμώνων αλλά και περαστικών, στο κέντρο του πλέον τουριστικού μέρους της πόλης (η φωτογραφία είναι αρχείου).